Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Har 2 get

Har 2 get

Kaj tipi res bolj palijo na hard2get bejbe??
Sem sicer tudi sama v dilemi…Na neki zabavi sem spoznala enga tipa, s katerim sva se full zaštekala-vsaj meni se je tako zdelo,in se mi je tudi zeločustveno odprl…Čez par dni me je povabil na izlet na Bled, sva se spet imela super-nekak sem začutila, da je to tip, ki sem ga že dolgo čakala. Zdaj pa je vprašanje, če sem jest tud njemu všeč-me grize žedva dni… Moram povedat, da sem sama precej nesamozavsetna, čeprav mi prijatelji pravjo, da sem najbrž jest sdina oseba še na tem svetu, ki ne ve kako super punca sem… Ne me spluvat, prosim, ker vem tudi sama, in delam na tem, da si popravim svoj ego.
Tip mi je rekel, da ga naj kaj pokličem, jaz pa kar čakam da bo on mene, ker se bojim da bom vsiljiva…In tako mučim samo sebe.
Samo sem imela izkušnje, da še vedno ko sem bila bolj nedosegljiva, so tipi palil, če pa sem bila preveč odprta in dobra, so se pa velikokrat ohladil…

Ti ga kar pokliči,če si mo to obljubila. Kako bi se pa ti počutila,ča bi ti tip rekel, da ta bo poklical potem pa od nikjer njegovega klica. Zato kar pogumno gsm v roke kaj te pa stane vsaj vedela boš na čem si. Seveda je moškim všeč,če dekle deluje na začetku nedosegljivo samo,če pa tipotu ne pokažeš čisto nič simpatije pa mislim,da se prej ko slej vsak naveliča skakati okoli tebe. Treba je imeti pravo mero pri vsaki stvari:)))

Oh, men tud to ni jasno, koliko pokazati, da ti je nekdo všeč. Če pokažeš preveč, si že “lahka” in jim pade zanimanje, če pa čakaš, da on naredi prvi korak, lahko pa nikoli dočakaš.
Pol je pa tako, da sem na začetku ledena kraljica, potem se pa stvar obrne……

Ne boj se bit taka kot si, poklici ga, bodi odstekana, ne sekiraj se, kaj bo rekel, bolj ko bos ti, bolj bos ti zadovoljna in ce te bo sprejel, bo super. Ne bos se rabila nekaj pretvarjat, pa ce si mu vsec si mu itak. Zakaj se bojis??? Ne pozabi, uzivaj zivljenje kolikor se da ne pusti da te kdo spravi na tla!!!!!!!!!!!!!! Pa srecno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close