HAMMAMET-SAFARI-NUJNO!!!
Ja, ampak grem samo za 1 teden, pa še all incl. imam in se mi ne splača za 2 dni it. Pa tistega safarija sploh ne priporočajo, ker v 2 dneh naredijo z natrpanim avtobusom pbl.1400 km. Tisti, kateri so bili, so bili full razočarani.Če bi šla za 2 tedna O.K., za en teden pa je premalo cajta.
Očitno puščave ne bom vidla.
No, vseeno hvala za odgovor.
A reeeees? Kaj naj naredim?Mojemu fantu npr. ni preveč do tega, da bi se 2 dni kuhal v avtobusu in v puščavi. Meni pa zna bit slabo na busu!Ampak bi fuull rada vidla puščavo.Mislila sva iti na Djerbo, ampak je full tega že zasedeno-last minute pa nisva hotela iti.
A ti si bila 2 dni? Iz Hammameta si šla?
Thanks za odgovor
Midva z možem sva bila lani septembra v Hammametu in sva imela že vnaprej dogovorjen tudi 3 dnevni safari. Vožnje je res veliko, ampak se splača, sva bila zelo zadovoljna. Veliko vidiš, če pa samo tičiš v Hamammetu so pa itak samo hoteli, morje je pa za moje pojme boljše na Hrvaškem. Nama je bilo še tiste 4 dni, ki so ostali preveč Hammameta.
Tle se ne da pomagati, kuhaš se ali pa zmrzuješ, ker ponavadi šoferji navijejo klimo do konca, ko pa stopiš iz avtobusa, pa te zvije vročina. Jaz sem bila na dvodnevnem safariju iz Hammameta. To sedaj malo pišem po spominu, ker je že kar nekaj časa, ampak ponavadi se programi ne spreminjajo. Prvi dan si ogledaš en amfiteater v El Jemu, pa Matmato, hiške v zemlji, en živalski vrt, kjer se malo narežiš vodniku, pa ponavadi pod večer s kamelami v puščavo si pogledat sončni zahod……. Drugi dan pa se pelješ po slanem jezeru, pa si ogledaš ene par oaz, pa eno izdelovalnico tepihov, pa še kaj…. Res je, da prevozimo kakih 1200 km in si drugi dan kar ful utrujen…… Ampak meni je bilo na teh safarijih (več) vedno zanimivo. Kar se pa tiče avtobusov je čisto odvisno od zasedenosti. Mi smo enkrat imeli toliko prostora, da je vsak imel dva sedeža zase, drugič pa smo bili kot sardine. Vodenje pa različno, meni je bilo najlepše, ko smo šli z Atlasom in je vodil Mario. Saj ko si enkrat v Hammametu, hitro najdeš te vodiče, ker so stalno tam. In ni pomembno, s katero agencijo prideš dol. Še kaj bi pisala, pa raje vprašej. Jaz sem bila nekaj let prav zaljubljena v Tunizijo……..
Midva sva bila tam nekaj let nazaj. Vozili smo se z jeepi, dvakrat smo prespali – to je bilo v aranžmaju zraven. Videla sva veliko stvari, ki jih sicer ne bi in nama je bilo všeč. Prišli pa smo nekje do obrobja puščave. Pa še fajn sopotnike smo imeli v jeepu, tako da je bilo zabave čez glavo. Preostali čas smo preživeli v Hamametu in kot je rekel nekdo pred mano – ga je za štiri dni čisto dovolj. Še v tem času sva šla na celodnevni izlet do Kartagine. Moje mnenje: na plažo ležat se da it tudi v Portorož. Dlje greš, da spoznaš kaj novega. Škoda, da ne izkoristiš, če si že tam.
Forum je zaprt za komentiranje.