HALO
Mislim halo tud teb…razen ce nisi dons prvic na forumu pol vjetn ves da se je o kozmetiki Avon ze dost pisalo, o tem so veliko pisale tudi zastopnice Avona, ki so ponujale tudi nove kataloge…sam mal je treba pobrskat med starejšimi sporočili pa se najde…sam najlazje je na nekoga cakat da ti na pladnju prnese informacijo, mal vec napora pa zahteva da mal pobrskas. Uglavnm, poglej med starejsa sporočila pod temo Avon, ali pa Zagovornice Avona in tam te caka mejl na katerega lahko pises Iris Škrlec in najnovejši katalog Avona bo naslednji dan pri tebi. Pa brez zamere.
LP.
Huh,si lahko prepricana,da nisem prvic tukaj.Tukaj sem od prvega dne,ko se je forum odprl.Ker pa cez dan delam,nimac pac casa pregledati vse poste.Sploh,pa tale stavek:informacija na pladnju,se mi zdi popolnoma nesmiselna.Prvic zato,ker ce nekdo ve neko informacijo,in ce jo drug rbi mu jo bo sevea povedal,vsaj ce je vredu znacaja.Drugic pa zato,ker tisti,ko majo te kataloge majo itak samo korist od tega,ce jaz kaj narocim,imajo razne popuste pa to…Halo naslov pa zato,da bi le katera odprla posto 🙂
IN je ucinkovalo…Pozdravcek
Pupa, to, da pogledas SAMO NASLOVE starejših postov ti vzame le kaksne pol minutke, ker že po naslovu valjda veš o čem se bo govorilo. Tako da se ni treba izgovarjat na to da delaš, pa da si na tesnem s časom. Sej ne rečem da ne bi smela vprašat, sam če ti nobena ni odgovorila (verjetnno so vse mislile da to informacijo se pa res da kamot najti), pol bi namesto tistega časa, ki si ga porabila za to da si še enkrat isto temo z naslovom HALO odprla kliknila na starejša sporočila in samo preletela naslove, odprla naslov Avon in poglej poglej…našla bi kar si iskala.
LP.
Draga Pia,
ja v bistvu se pogovarjata na javnem forumu in vajino zadevo lahko bere kdorkoli zato ne govori koga se zadeva tiče in koga ne! Če se pa pogovarjaš o zadevi ki se ne tiče drugih se pojdi pa pogovarjat na kakšen drug bolj privaten način.
Sicer se pa malo umiri ker nisi noben “internetni sodnik” da bi lahko odločala o temu kaj kdo sprašuje, kolikokrat že sprašuje in koga se kaj tiče!!!!
V bistvu se tebe nič ne tiče katero možnost je Pupa ubrala. Do obeh možnosti ima vso pravico pa če ti je to všeč al pa če ti ni!!!!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.