guss posoda
Lep pozdrav!
Mogoče malce drugače, poskusiti ni greh.
Ker prebiram, da tukaj večina rada kuha, sem se odločila, da vam ponudim posodo, ki jo prodajam. Ne zato, ker jaz prodajam ampak posoda je res dobra.Posoda je iz gussa- alu litine, Bio nova skk,mogoče jo kdo že ima.Podobna je teflonu, vendar je veliko težja,nima premaza proti prijemanju, ampak je prevleka točkovno vžgana v posodo, kar pomeni, da se ne lušči. Uporablja se tudi za pečenje in kuhanje z malo maščobe, pokrovke so iz jena stekla in je tako vse skupaj primerno tudi za peko v pečici.Ste že pekle pico na štedilniku ali pa cele riba na 3 žlicah olja?Posode so res dobre, malce dražje, vendar jo lahko, če bolj grdo ravnate z njo čez čas z majhnim doplačilom zamenjate za novo.Do 30.9.03.imamo full akcijo za posodo.Če vas zanima še kaj več mi pišite na moj e- mail: petrap55@email.si
Pizzo sem dala za primer. Teflonska posoda je veliko tanjša od te in s časom se zvije dno. Za posodo dajo 5 let garancije, za nedeformirano dno pa doživljensko.Posode ne priporočamo umivati v pomivalnem stroju, ker ta popraska posodo. Po posodi se ne sme praskati z noži, kovino ampak se uporablja lesene in plastične pripomočke. Ker se hrana ne bo prijemala, se posodo umije ročno z vročo vodo in detergentom.
Lahko pošljem prospekte, če koga zanima samo naslov rabim. Drugače pa se lahko naredijo predstavitve na domu, ker je v podjetju, ki jo prodaja posoda dražja.Za več info. sem dosegljiva na e-mail.
Ela!
Posoda je dražja od ostalih, vendar je kakovostna.Pisali sta mi dve gospe ali gospodični, ki to lahko potrdita.
Napisala vam bom ceno, ki sicer velja na demonstraciji. V njihovi trgovini so posode dražje.Če plačate z gotovino je še 10%popust.Lahko pa tudi na čeke, vendar bi se mogle dobiti.
Ponve so premera:
20 – 13.900,00 sit, višina 4cm
24 – 18.900,00, za primer, v firmi je cena 21.000,00
28 – 20.900,00
Potem obstajajo še pekači višine 8 cm in nov artikel- pekač premera 28 in višine 10 cm, štirioglati pekači višine 9 cm, ponve višine 7 cm, lonci, in večji ovalni pekači.
Do 30.09.03. velja akcija za nov pekač 28, višine 10 cm:
in sicer, če ga kupite s pokrovko, dobite za darilo ponev 24 premera, recimo, da kupite, (ker še nimate) ponvi pokrovko 24 premera, ker je potem možnost uporabe posode še večja vse skupaj stane, računano na gotovino 26.190,00 sit, po redni ceni pa bi vas stalo čez 40.000,00 sit.
Zato delamo demonstracije, ker se lahko tako prepričate, da je posoda vredna cene.Za še podrobnejše info, mi prosim pišite na e- mail.
Korl!
Če je posoda uporabna za indukcijske štedilnike ne vem, lahko pa preverim po 18.08.03., ko se na firmi vrnejo iz dopusta in vam bom odgovorila takrat.
Čeprav je tema zastarela, lahko vseeno pomagam.
Distributer kvalitetne alu guss posode nemškega proizvajalca SKK je na tem naslovu http://www.posode.si
To je podjetje iz Tebnjega na dolenjskem.
Kopiram že malce starejši odgovor iz sosednjega foruma, mogoče pa bo kaj v pomoč:
ALU-GUSS POSODA
– pri precej proizvajalcih neprimerna za Indukcijo (ker je iz skoraj čistega Aluminija), med več kot 25 proizvajalci v preteklosti, pa jih je žal večina izginila iz tržišča – obdržali so se samo najboljši:
– HARECKER, SKK, BELUX, LOTUS, WOLL, WESTFALIA
Še nekaj linkov:
Še Slovenija – ponve in Zgodovina – pravi cirkus !
– izdelki Titan in Titan 2000 – žal firma iz MB ( Tonk… ) zaprla vrata – izdelek pa je od podjetja GASTROLUX ( ima t.i. nanotehnologijo)
– izdelki SKK ( tržilo jih je podjetje iz Jesenic in LJ ( Biono… ) – po njihovih besedah so jih 2001 zamenjali z lastnim programom BIO21 – program pa je tudi v opuščanju, ker so menda letos prevzeli zastopstvo za LOTUS – kompleten program za INDUKCIJO – http://lotus.tiptop.si )
– izdelki TrendRoyal iz Avstrije ( tržilo jih je podjetje Destinatum – http://www.destinatum.si/ – že 2 leti v izdelavi )
Sedaj pa pot pod noge pa pustite “okna” pri miru – ceneje “kot testni nakupi”, vas bo prišel kakšen obisk “ta pravih sejmov”, imeli boste direktne primerjave pa še zadevo boste prijeli v roke !
In pa:
Forum je zaprt za komentiranje.