Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GURS vlada lahko ukine

GURS vlada lahko ukine

ker so tam sami idijoti.
Teza: hišno številko lahko dobite samo na GURS_u.

primer 1. starejše naselje: en sosed ima oceno vrednosti 0, drugi ima (parcele so precej enake) za 10% višjo oceno, kot tretji sosed, ki ima za 1/3 večjo hišo

primer 2: novejše naselje (mlajše od 10 let) vsi imajo ocenjeno vrednost nepremičnine 0 (pa hišne števike in stanujejo v nepremičninah)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

3. Meni vpišejo LASTNIŠTVO parkirišča na občinski lasti!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

V današnjih časih, ko je parkiranje takšen problem, si v bistvu zadel na tomboli.
Postavi si tisto kučico, poskrbi, da boš imel wifi (da boš lahko moderiral forume) in prodajaj parkrirne listke. Kaj češ lepš’ga?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V današnjih časih, ko je parkiranje takšen problem, si v bistvu zadel na tomboli.
Postavi si tisto kučico, poskrbi, da boš imel wifi (da boš lahko moderiral forume) in prodajaj parkrirne listke. Kaj češ lepš’ga?[/quote]
Ljubica, ne bo šlo, tam je modra cona in dva pridna redarska butca!
Sploh pa ne mislim več hoditi v službo!!
Tudi s kolovnom (županom) se ne bi rad bodel, čeprav ……………………. . Pa ustiva nasilje

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Komot ga lahko ukinejo to kar dela GURS bi lahko komot delali uradniki na ministrstvu.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

JANKO, kje si pa ti dobil parkirišče……hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close