Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Gunnar prosim pomoč – nujno

Gunnar prosim pomoč – nujno

Prosim, če mi pomagaš. Prej sem nekaj kliknila in zbrisala sliko iz mojega profila na Facebooku, pa tudi slikic prijateljev nimam več na računalniku. Kaj sem naredila narobe?

Prosim, če mi lahko pomagaš.

Lp

probej kliknt nekam v brskalniku, z desno tipko na miški, da se ti odpre meni, pa pol izber opcijo pokaži slike/show images, mogoče bo pol boljš.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

oz. povej ker brskalnik uporabljaš, da ti povem za nastavitve.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

-Danes pa me vse matra, zdaj sem še pol ure bila brez elektrike. Ni besed.

Zdaj sicer ne vem, ali me sprašuješ po tem, ampak odpiram na Mozilla Firefox.

ok, pejd pod orodja, izber možnosti, k se ti odpre novo okno, klikn na zavihek vsebine, pa poglej tam, k piše vedno nalagaj slikce, da je kljukica, če je ni, klikn v kvadratek, da se ti pokaže in klikni v redu. mogoč bo pol kej boljš, drugač pa lahk da ma tud fb probleme s težavami.

Ko odprejm orodja, mi nikjer ne piše novo okno, niti ne vidim nikjer zavihek vsebine napisan. Nevem če bo to šlo kaj naredit. Sem že malo v letih in sem že malo tumpasta. Hvala ti vseeno, da si se trudil.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close