Najdi forum

Gunnar and company

Gunnar in ostali strokovnjaki, kaj svetujete, če mi pri posodobitvi Avasta zamrzne comp, mi net skorajda takrat ne dela…. To se dogaja ob vsakem posodabljanju. Včasih pa mi javi še, da je velikost navideznega pomnilnika Windowsov premajhna? neki takega, če sem si prav zapomnila mi zapiše. To zna bit zoprno, ker bi ravno rad kaj pogledal, pa moraš čakat tudi deset minut, da se spet mašina aktivira. Mi je pa drugače Avast silno v redu.

verjetno ti med posodabljanjem požira dosti navideznega pomnilnika – RAM

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

nalož si ta program

sicer je demo verzija, ampak čist uporabna za 30 dni, pa ti prek tega vse optimizira, popuca začasne datoteke itn.

če ti jamra zarad navideznega pomnilnika, kolk maš pa disk kej zaseden? Mogoče nebi blo slabo če defragmentiraš disk, pa tud fino bi blo, če izklopiš funkcijo stanja pripravljenosti, ker se ti praktično v ta virtual memory nalagajo praktično vsi podatki, k ti jih pol povrne k ga daš iz pripravljenosti oz. standbya…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Popucaj malo :))

sem naložila program, zdaj pregleduje, zgleda, da je res računalnik za spucat, ogromno “problemov” javlja. Kako izklopiš pa funkcijo stanja pripravljenosti?

kere windowse imaš?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

gunnar kaj je navidezni pomnilnik, disk ali RAM? ^^

troxl a ti jst pomagam razbit tiste md5 hashe al jih znaš sam?

ajj gunnar gunnnar, si malo prepozen že – dotični trije md5 so že pospravljeni ;>

pa povej, svetuj – kako bi se ti lotil če ne bi bilo zadetka med mavričnimi tablicami ter že znanimi hashi?

Hvala Gunči, tisti program mi je spucal ogromno nepotrebnega z računalnika, zdaj dela dosti hitreje. Imam pa XP.

Čavči in hvala tebi pa tudi drugim za nasvete!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close