Guliverlandija, ogled, koliko časa
MI smo bili čez prvomajske.
Če ni gužve in greš na vsako stvar samo enkrat, sta dve uri popolnoma dovolj,
Če je gužva, pač čakaš dlje. Če pa ni guže, je pa sploh fino, ker greš na na hude stvari lahko večkrat.
Mi smo bili prejšnji teden (čez prvomajske), gužve ni bilo, in smo ful uživali. Tudi tam od ene pol enajstih do pol šestih.
Glede enoletnika se boš morala pa sama odločiti.
Lignano (avtocesta od Fernetičev proti Benetkam), zaviješ dol z avtoceste, potem je cca 15 km po lokalni, Ko prideš do Lignana se praktično vidi tako Aquasplash in Guliverlandia, ki je zraven. Od Ljubljane cca dobri dve uri. Je pa tak zabaviščni park to v bistvu, en pomanjšan Gardaland. Edino poleti zna biti na lokalni cesti kar gužva zaradi dnevnih kopalcev.
Sin je imel dobri dve leti in je užival. Na začetku je nekaj plastičnih zadev (avtomobili, hiške…), dinozavri so mu bili všeč, zelo je užival med vsemi vožnjami (formule, džipi, kanu, vlakec), ob predstavi morskega leva, na vlakcu smrti (zeeeelo mila oblika…).
Za enoletnika pa boste morali sami presodit, ali mu bodo naštete stvari všeč.
Mi smo bili deset dni nazaj in smo uživali vsi trije:)))
Hčerka 4 leta ni hotela domov. Bili pa smo od 10.30 (približno), oa skoraj do zaprtja-do 18ure. Nič nam ni bilo prveč:)
Vozili smo se večkrat na istih stvareh, malicali v senčki, skratka super smo izkoristili izlet.
V poletenm času pa res zna bit več gužve na cesti, že zaradi morja:)
lp in uživajte!
Mi bomo zagotovo še šli.
Mi smo bili lani z enoletnikom. Sicer smo šli tja primarno zaradi živalskega vrta, kjer je mali ful uzival a smo se ustavili tudi v Guliverlandiji in smo našli za vsakega nekaj. Smo bili notri približno 3 ure in na nekaj atrakcijah je uživala mami, na nekaj malega atrakcij sva šla lahko tudi oba z malim. Všeč pa mu je bil akvarij in cirkuški nastop. Pa eno manjše igrišče z igrali je tam kjer je tudi užival. Ni ravno, da bi peljal tja samo tako maqlega otroka, a če greste vsi skupaj mislim, da tudi deklici ne bo dolgčas.
Forum je zaprt za komentiranje.