Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice guca z iliriko :-( negativno

guca z iliriko :-( negativno

bil sem na cagi v Guci s kao turisticno agencijo Iliriko.
Imam kritiko na vodica, ki ni dorasel svojemu poslu.Bil je brez avtoritete, nas je spraseval , kdaj se naj dobimo itd. 2 minuti zanj je 15 minut, pol ure zanj je 1 ura..ej.
Saj vem, bili smo na zurki, samo vodic sploh ni vedel kje je Guca ,ker se nikoli ni bil tam….
Tudi kaksno znanje o Guci in zgodovini te prireditve mu ne bi skodilo, ker ni povedal NIC.
Ce bo Ilirika imala dalje taksne vodice, je bolje , da prodajajo sladoled in vrednostne papirje, ne pa turizem.
Z Iliriko nikoli vec, zal, konkurenca je prevelika.

Se strinjam mam podobne izkušnje ampak z drugo destinacijo. Z njimi res nikamor več

a mislite, da so druge “low cost” agencije kej boljš ? :)) – > iz prve roke lahk rečem da ne

najverc negativnih kritik sem slisal ravno za Iliriko. Torej nekaj je na tem, pa se svojo izkusnjo imam.

POTUJTE v lastni reziji, najbolje in najceneje, koliko imas toliko si alhko privoscis!
pa seveda, jajca moras imeti za to!
Pozdrav Mare

no ti lahko povem..tudi jaz sem bil z agencijo v guči – samo eno drugo, pa ne bom sedaj tolkel še po njih. tudi njihov vodič- on je šel v gučo zato, da ga je lahko žural, samo problemi potnikov pa ga niso skrbeli…češ kaj težiš, sej si v guči…če ti kej ni prav pokliči na agencijo in podobne!!

Nekateri pa ste na zalost imeli res smolo. Ne vem po kaksnem kljucu izbirajo agencije vodice, ampak kaj takega si ne smejo privoscit. Tukaj ni izgovor, da si v Guci lahko vec dovolis. Ravno obratno, se vec moras pazit.
Nas vodic Janez (Tenturs Domzale) je bil prava faca. Povedal nam je ogromno raznoraznih informacij ter nam dal tudi nekaj prakticnih napotkov glede zuranja v Guci. Pomagal je tudi pri resevanju pivskih problemckov, saj je normalno, da se v Guci zelo tezko odreces raznoraznim specialitetam z zara, ki jih pridno zalivas z rakijo in pivom. Nekaterim je pac odpovedal zelodec ali razum ali pa celo oboje.
Skratka nas avtobus se je odlicno imel, kljub temu, da smo se vrnili domov zelo zelo utrujeni oz. izdelani.

Pozdrav vsem in se vidimo naslednje leto ponovno v gurmansko-zurersko -pivski Guci, v upanju, da bomo vsi imeli ta prave vodice.

Frenky

po moje po kljucu, cim manjsi honorar, tem bolje, znanje ni vazno
FAKE Ilirika

V GUČO potujte z SRBSKIM TURISTIČNIM cENTROM, bilo je zakon!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close