Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Gubice okoli oči

Gubice okoli oči

Pozdravljena!
Stara sem 38 let, imam suho kožo, predvsem predel okoli oči, kjer je koža tudi zelo tanka in nagnjena k podočnjakom, takim bolj vrečastim in to že od rane mladosti. Že nekaj časa pa se seveda ubadam tudi z gubicami, predvsem pod očmi. Uporabljam Vichy-jeve kreme: Thermal S2 dnevno, Lift Activ nočno in tudi Lift Activ za okoli oči. Pri teh kremah zdaj vztrajam že kar nekaj časa (porabila sem jih že več, mislim, da po kakšne 3), vendar učinka ni nikakršnega. Ker tudi ne verjamem, da bi mi kakšna krema še lahko pomagala, bi rada te gube vsaj prikrila, kar mi pa tudi ne gre od rok. Kot korektor uporabljam Nivein Anti Age Q10 Plus, tekoči puder pa L’Oreal Visible Lift. Probleme imam že s samim nanosom. Kakorkoli poskušam nanesti korektor, pred ali po tekočem pudru, ni v redu. Ne morem ga lepo razmazati, saj moja koža ne prenese nobenega raztegovanja, s samim tapkanjem pa tudi ni v redu, se ne razmaže lepo, prikrije pa tudi nič. Prosila bi za nasvet predvsem glede prikrivanja, mogoče kakšen konkreten korektor in puder, ker nisem navdušena nad predolgim preizkušanjem.

Hvala lepa in lep dan, Darja

Živijo,

res lepo skrbiš za kožo kot je tudi prav. Glede podočnjakov in gubic okrog pa je težko rečti da jih bo kaj resnično odpravilo. Negovanje z ustreznimi preparati samo upočasni prezgodnjo nastajanje gub, žal jih pa ne odpravi in predlagam, da jih še dalje redno uporabljaš. Mogoče bi v vročih poletnih dneh le bilo dobro zamenjati kozmetiko, saj koži verjetno ne paše isti kot pozimi ko je hladno.
Glede nanosa korektorja pa probaj nanašati korektor pod puder z poliuretansko gobico. Pa tudi ni treba preveč vtirati. Sicer pa velja, da predebele obloge pod očmi naredijo nasproten učinek kot smo želele.
lp Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close