Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style gubice okoli oči

gubice okoli oči

Pozdravljeni!

Zanima me, kdaj je priporočjivo začeti uporabljati kremo za nego kože okoli oči? Stara sem 28 let in nimam podočnjakov, zabuhle kože na tem predelu, samo drobne gubice v obliki tankih črt. V drogeriji sem malo pogledala za take kreme, ampak so vse tudi proti podočnjakom in ne vem čem, jaz pa bi morda rabila samo kremo, ki bi negovala in vlažila kožo ter na ta način preprečila prehitro staranje kože in pojav gubic.

Hvala za nasvet in lep dan še naprej.

Obstajajo tudi kreme , ki so samo za vlaženje kože okoli oči , s tem pa tudi preprečujejo znake prezgodnjega staranja.Če nimaš nobenih posebnih težav bi ti priporočala res le vlažilno kremo , ker se ti bo koža sicer prehitro navadila na kaj močnejšega in bo potrebovala vedno več.

Zdravo

Tudi sam sem star 28 let in sem opazil gubice okoli oci oziroma crte pod njimi. Zanima me, ali kadis in koliko taksnih crt ze imas?

Lep pozdrav

Ne, ne kadim. Se pa gubice pač pojavijo, kaj morem. Koža na tistem predelu je bolj občutljiva, zato potrebuje kakšno vlažilno nego kot ugotavljam. Jaz se zdaj namažem kar z vlažilno kremo za obraz, ampak sem na to področje okoli oči malo bolj pozorna, ker ponavadi se mi je zgodilo, da se ravno tam nisem nič namazala.

Lp

Krema za okoli oči mora biti vedno druga, kot za obraz, kajti koža okoli oči je drugačne sestave kot na obrazu. Ker pa je predel okolioči zelo občutljiv, morate pa vedno najprej preizkusit tester.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close