Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style gubice na obrazu

gubice na obrazu

Pozdrav!

Stara sem skoraj 35 let (no, počutim se manj 🙂 in sem se čisto zasekirala nad svojim obrazom. Skratka – imam kar nekaj gubic okoli oči, pa na vsaki strani ust tudi po eno (to že zelo dolgo) in precej tanko kožo pod očmi, kar daje vtis velikih podočnjakov. Ko se zares nasmehnem, sem videti … oh … Vem, da poti nazaj ni, ampak jaz bi vseeno kaj naredila, da bi se stanje izboljšalo ali vsaj ne bi tako hitro pridobivala novih gubic. Sem leto dni po porodu (ima to kaj veze?) in načrtujem novo nosečnost. Imam pa relativno suho kožo.
Zdaj pa še to – ne uporabljam bogve kakšne kozmetike – samo kremo za obraz, v zadnjem času še kremo za oči. Ličim se ne, pudra ne uporabljam. Zdi se mi, da pretiravati s preparati in kremami ni dobro … ali pač? Se motim?? V kreme, ki v nekaj dneh zgladijo gubice pač ne verjamem.
Torej, sprašujem vas, kaj lahko storim za svoj obraz, kakšno nego obraza in kozmetiko priporočate in če se sploh da kaj narediti. Vidim, da tole zveni precej obupano, ampak tako se ta hip počutim :))

Lp in najlepša hvala za vaš odgovor!

Tip kože in s tem povezane tudi gubice , so dedne , veliko pa res pripomore tudi način življenja in preparati.Le te žal čudeža ne delajo , vendar proces staranja vsaj malo zaustavijo .Podočnjaki so lahko le znak neprespanosti ali pa zastajanja vode in težav z ledvicami.V vsakem primeru bi ti priporočala , da uporabljaš kremo za okoli oči in ust , vendar ne preveč za zrelo kožo-recimo samo proti prvim znakom staranja.Obstajajo tudi maske za oči in usta v obliki obližev , ki se jih nanaša le vsake toliko časa v kombinaciji s kremo , ki si jo mažeš vsak dan -zjutraj in zvečer.Skrb za kožo je prav tako pomembna kot tuširanje , umivanje zob……Uporabljati moraš tonik in mleko za čiščenje , ustrezno kremo za obraz-priporočljivo je , če je kombinirana s serumom , in kremo za oči.Vsak teden si naredi tudi piling in masko.Pa predvsem se gibaj-kolikor se pač da , glede na majhnega otroka in pravilno se prehranjuj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close