Najdi forum

stara sem 38 let in precej gubasta, s kakšno kozmetiko naj napadem gume, iztrazite so predvsem v predelu med očmi, kolegica pravi, naj uporabim najmočnejše možne kreme, jaz pa se bojim , da mi bo zmanjkalo orožja za kasneje
imam bolj suho kožo

ps
pozdrav urošu in ani

Arja pozdravljeni!

Pozdravček,ki ste ga namenila na koncu,gre verjetno mojim angelčkoma.
Kot ste že sama omenila,se tudi jaz ne bi začela spopadat z močnim kremam proti gubam,saj so to smejalne gube..Veliko vode,dober serum,krema in krema za okoli oči in verjamem da bo veliko bolje.Priporočila bi obisk kozmetičarke,bo najbolje znala svetovati,katere kreme so primerne za vaš tip kože.Upam,da sem vas potolažila.

Hvala za pozdrave,sem pa zeeelooo firbčna od koga so.

Lep podaljšan vikend želim.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Arja pozdravljeni!

Za začetek vam ne bi priporočala intenzivnih krem,pijte veliko vode,velikokrat pozabimo še kako pomenbna je voda.Priporočam vam,da obiščete kozmetičarko,vam bo najbolje znala svetovati,katere kreme so primerne za vaš tip kože.
Pozdravček pa gre verjetno mojim angelčkom,sem pa zeelooo radovedna od koga so pozdravi,
Hvala za pozdrave,želim vam lep dan.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Imam občutljivo kožo, ki ne prenese nobene kemije,zato uporabljam samo naravne izdelke, n.pr. iz Trebnika Slovenske Konjice.

Ne vem več kje sem izvedela za arganovo olje iz Maroka.
Iz knjige Argan-Oel: Čisto olje iz arganovih plodov neguje kožo in pomaga pri nevrodermitisu in aknahMaroški možje in žene imajo še v visokih letih zavidljivo zdravo in napeto kožo. Moč arganovega olja uporabljajo v dva namena: dnevno uživajo olje in vtirajo v kožo. Priporočilo iz knige 3 žličke na dan- svetlo olje – rdeče pa je za prehrano, solate…

Več napišem glede na zanimanje, oz. poiščite z iskalcem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close