gube
Kar je preveč je pa preveč! Gube…povsod…se mi zdi, da jih imam vsak dan več. Stara sem 35, imam mešano do mastno kožo (mazoljev tudi kar nekaj). Ne vem katero kremo in puder naj uporabljam, da prikrijem mazolje in pigmentne in druge
nepravilnosti, hkrati pa vem, da taki pudri poudarjajo gube. Vem, pa tudi to, da so pudri (ki blažijo gube) bolj mastni…kaj naj naredim? Prosim, pomagajte. Kaj pa vrhunska kozmetika? Pripravljena sem odšteti tudi več, ker mi je res grozno vse skupaj! Prosim za čimprejšnji odgovor. Vnaprej HVALA.
Lp,
Zgubanka
Lep pozdrav!
Že vaši predhodnici sem napisala, da je mastna koža včasih veliko bolj prizanesljiva kot pa suha koža, kajti le-ta se kasneje zguba, ker je vezivno tkivo veliko bolj prožno.
Prosila bi vas, da mi najrej napišete kaj uporabljate, tako za nego, čiščenje kot tudi puder in podlago.
Tako bova skupaj prekomentirali proizvode, ki jih uporabljate!
Lp Nada
Najlepša hvala za odgovor. Uporabljam dnevno kremo od Orlaine, ki je za zrelo, mastno kožo (zelo draga 14.000 sit). Puder pa od Vichy ali Lancoma. Ali gre to skupaj? Rada imam puder, ki dobro prekriva, čeprav vem, da za gube to ni dobro.
Isadorin, ki ga vi priporočate mi ne ustreza.
Vnaprej hvala.
Lp, M.
Lep pozdrav!
Opažam, da na forumu zelo radi skoparite s podatki. ” Uporabljam puder od Lancoma, kremo od Vichya”…Lancom ima najmanj 4 različne vrste pudra, da o Vichyevih kremah ne govorim.
Kar se tiče nege, mislim, da uporabljate zelo kvalitetno blagovno znamko Orlaine.
Predvsem linija za nego zrele kože je zelo pohvaljena in cenjena s strani potrošnikov.
Načeloma velja pravilo, da je bolje uporabljati proizvode iste blagovne znamke, kar izhaja iz preprostega marketinškega pristopa. Danes je večina proizvodov narejenih tako, da se uporaba le-teh dopolnjuje. Torej, če želite doseči maksimalen učinek, ki jo linija ponuja, morate najprej uporabiti čistilno mleko, nato tonik itd.
Še vedno sem mišlenja, da uporabljate proizvode, ki vam ustrezajo in na katere se koža dobro odziva. Osebno me nihče ne bo prepričal, da moram uporabljati vse proizvode iste blagovne znamke, če mi določeni proizvodi ne ustrezajo. Če zaključim z filozofiranjem-” kaj gre skupaj in kaj ne “, če vam proizvodi, ki jih uporabljate sedaj ustrezajo, vam svetujem, da jih še naprej uporabljate, kljub temu, da niso proizvodi iste blagovne znamke.
Ne glede na uporabo kakovostnih krem, vam svetujem redne obiske kozmetičnih salonov. Redna in celovita nega je odlična preventiva proti gubicam.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.