gube na vekah
Lep pozdrav!
Nekaj časa nazaj sem opazila, da so se mi po zgornjih vekah naredile drobne navpične gubice. Kaki dve leti sem se pudrala tudi po vekah s pudrom od max factor v stiku, sicer je zelo masten, zato sem mislila da kakšne večje škode ne bi smelo bit… zdaj pa tole! Se sploh da še s čim popraviti škodo? Mazala sem se tudi z belim svinčnikom za oči…
Prosim svetujte mi kakšno dobro kremo za zgornje veke, da vsaj malo omilim te gube, grozno je videt… Kaj se sploh da storit?
Zakaj pa recimo igralci ne dobijo teh gub, pa vedno se ličijo? No, upam da sem se obrnila na pravi naslov.
Hvala že vnaprej in lepo pozdravljeni!
Lep pozdrav!
Hvala za odgovor. Nekaj me za nima… ali potem glede na to da imam gubice že lahko uporabljam kakšno bolj močno kremo proti gubam, recimo od Vichy…?
Dobila sem testerje in že po nekaj dnevih videla izboljšanje… Stara sem 25 let, pa me zanima če ni morda prehitro… Sicer sem pa vedno uporabljala drage izdelke za nego obraza edino zadnji mesec neko kozmetiko, (ne bom delala slabe rekleme) ki se prodaja od vrat do vrat…. saj veste…. morda je bil pa to razlog?
Lepo pozdravljeni
Forum je zaprt za komentiranje.