Najdi forum

GTC -Egipt

Živjo!!!! Aje kdo že šel z turistično agencijo GTC v Egipt? Dobrodošle tako slabe kot dobre novice!!!

LP, in hvala za odgovor!!

Kaj naj rečem… baje da je lastnik egipčan…ki živi med drugim v Sloveniji in vse kar zna povedat: STUPID SLOVENIAN MENTALITY…

letijo s čudnimi egipčanskimi avioprevozniki, ki zamujajo

Kot sem napisala že v enem drugem postu, sem slisaša same slabe stvari.

čeprav nisem potovala z njimi, so bile izkušnje s pridobivanjem informacij in rezervacijo negativne.

ko sem bila tam, so mi posredovali informacijo, da je nek termin še prost, ugodna cena… vse super. In ko sem prišla z denarjem nazaj, čudo, ugoden termin ni bil več prost, imeli so samo še tiste, ki so “samo 20.000 sit drazje”

kako pa je potovati z njimi, pa ne vem…

No, da ne bo vse rekla-kazala. Povem iz prve roke – lastna izkušnja lani pozimi – 3 dni v Kairu in 4 dni križarjenja po Nilu. Avion je imel iz Brnika več kot 5 ur zamude. Prišla je stara kripa, mislim da MD-80 ali MD-82, ki jih je Adria že zdavnaj opustila!
Odhod iz Kaira ob z letalom v Luxor ob 3-eh ponoči. Na koncu povratek v LJ – odhod z barke ob 5-ih !!!!!!! in spet zamuda.
Glede ostalega pa kakšnih večjih pritožb ne bi imela.
Le pri izletih te radi prinesejo okoli. Npr. organiziran izlet v Asuanu s kočijami na tržnico – cena na dejanske stroške je bila ogromna. Mi smo najeli kočijo za dosti, dosti manj sami in ugotovili, da je tržnica za vogalom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close