GSM številka
Takole je najlazje:
Ce tukaj nic ne najde, je vse kar zves na 0804131 je to, da ti potem povejo, ali je ta stevilka v tajni objavi, saj v tem primeru na internetu napise; Zadetki:Noben izpis ne ustreza iskalnim pogojem….
Ce pa ste ze tok leni, pa se komu ne da gledat na net, pa seveda poklicite, saj so fantje in pa punce na tehnicnih pomoceh sirom Slovenije ful veseli vsakega vasega klica, se sploh ce je ta ob 02:00 zjutraj 🙂
PS: so pa posebnezi recimo na SiMobilu, ko vprasas za kaksno stevilko tja 1x proti veceru (hmm majo enega operaterja, ki se javlja na ime Lojze, Francelj ali nekaj podobnega, mi se kar ne gre iz glave),pa kar raje rece, da je ni v imeniku, hehe, gres pa pogledati na Internet, pa je… svasta (dozivel)
Hmmm,
Verjetno so res tam zato, da pomagajo ampak, ko je kaj nujnega. Če kdo izgubi aparat npr. ne pa BEDARIJE, da se sprašuje… katero tipko pritisniti na telefonu ob dveh ponoči in podobno.
nekateri ponoči spijo ali počno kaj bolj kvalitetnega. Če se kdo ukvarja takrat s svojim telefonom, je BOLAN.
Tanja
P.
na teh linijah ponavadi delajo studenti. Kaj je pa zate fino placano? Me prav zanima, kje ti delas, ko si vesel/a vsakega ob vsakem casu, tudi takrat, ko bi sel/sla popit sok, da pridem to pogledat, kje so taki nasmejani obrazi v firmi. Seveda si pomemben/a, in samo zaradi takih kot si ti, so takrat tam.
Mojca, pa itak, da ne sprasujejo, zakaj hoces stevilko, saj se pri podpisu pogodbe odlocis, ali hoces imeti svojo stevilko objavljeno v imeniku. Saj ce noces, je nimas. Ali pa ce posljes, tisto pri Mobiju, da ti posljejo vizitke…
Emanuelle, samo malo razpravljamo… 🙂
—————————————————
Avtor: Tanja – Jan
Datum: 25-10-04 15:14
Hmmm,
Verjetno so res tam zato, da pomagajo ampak, ko je kaj nujnega. Če kdo izgubi aparat npr. ne pa BEDARIJE, da se sprašuje… katero tipko pritisniti na telefonu ob dveh ponoči in podobno.
nekateri ponoči spijo ali počno kaj bolj kvalitetnega. Če se kdo ukvarja takrat s svojim telefonom, je BOLAN.
Tanja
—————————————————
Če ima neko podjetje organizirano službo za pomoč uporabnikom, potem predpostavljam, da so ljudje tam zato, da pomagajo uporabnikom. In predvsem SO V SLUŽBI. Mogoče bi tudi komu v dopoldanski izmeni kdaj po burni noči pasala podaljšana kavica ali pa malo dremeža za mizo. Pa te vprašam, če bi se ti to zdelo v redu. Zakaj bi bil torej nekdo, ki mu je trunus trenutno padel na nočno, upravičen do spanja na delovnem mestu?
Živjo!
Moje mnenje je pač takšno, da so nočne službe (v tem primeru) namenjene bolj nujnim stvarem, če nekdo potrebuje psihiatra, žal, ljudje (v tem primeru), niso usposobljeni za takšne vrste pomoči.
Nimam nič proti nočnim službam. Veliko lahko postoriš za šolo, ta tekoče delo npr. Trdim pa še vedno in tudi stojim za tem, da je nočna služba ( v tem primeru), namenjena bolj nujnim stvarem.
Lp, Tanja
TINKO!
Delam odgovorne tehnične reči, včasih 8 ur, včasih 10, pa tudi 18 – odvisno od naročnikov. Od njih živim in se jim moram prilagoditi – nočno delo mi ni tuje.
Poznam pa kar nekaj študentov, ki so delali ali delajo v Mobitelovem call centru, pa vem, da so se sami grebli za to delo, pa še celo za nočne se nekateri grebejo. Zakaj le?
Hmm, pa imamo novo temo =)
Na Mobitelu je fino delati, ker je dobro vzdusje, ter imas prilagodljiv urnik, tako, da imas tudi cas studirati. Denarja pa po mojem mnenju tam ni ne vem koliko, sploh ce si vsi zelijo tam delati. So pa nocne sigurno uredu placane. Kar je tudi prav. Cez dan se najbrz ne da ne vem kako uciti. Kako je pa ponoci, pa ne vem. Ce se da, jaz bi se.
Predpostavljam, da je vecina na tem forumu, zaposlena v oddelkih podpore uporabnikom, da imamo tok cajta, samo takole se zmenimo; ce kaj ne dela, najprej prizgi in pa ugasni, ce se zmeraj ne dela, pa preberi navodila, sele potem klici informacije; da bomo imeli vec casa za pisanje 😉
Jozica, brez slabe volje, samo pogovarjamo se 🙂
TiNKO
Tinko, načloma sem dobrovoljna in potrpežljiva oseba. Ampak če nekoga plačam, potem pa taisti še cvili, da bi moral, revež, nekaj delat, namesto da drema in ureja privat biznse, ga pa, oprosti, ne morem potrepljat po ličku in rečt “bogi-bogi”.
In, ja, moje delo je med drugim tudi telefonsko svetovanje in pomoč naročnikom, tako da mislim, da upravičeno primerjam in (po potrebi) kritiziram.
Hmm,
saj tistega, ki tam dela, ne bos slisila nikoli cviliti,
pa ce mu je to v naravi ali pa ni. Na stvar lahko
gledamo tudi s cloveskega vidika…
Kaj pa ste to za ena firma, da nekateri vasi cvilijo?
V tujini, vsaj za Nemcijo lahko recem, da za tovrstne
informacije ne obstajajo brezplacne stevilke, tako da,
ce mi je se kaj znano, se pri primerjavah uporabljajo
medsebojno enake spremenljivke… (mobilni operaterji)
Ne moreva sedaj primerjat, ce vasi svetujejo glede
kaksnih zavarovanj ali pac karkoli drugega….
Jaz sem tudi potrpezljiva in dobrovoljna oseba.
Ampak ga. Hilton ta stavek….
ce JAZ nekoga placam, je pa meni osebno cisto mimo…
Prijeten zacetek delovnega tedna vsem skupaj.
TiNKO
Forum je zaprt za komentiranje.