gsm operater… kaj priporočate…
Kam večinoma kličeš? V fiksno ali mobilna omrežje? Svoje sodelavce ali stranke? Koliko minut? Poglej na svoje zadnje račune in nam sporoči podatke.
Potrebuješ podatkovni prenos? Mobilni internet, emaile? Vedno, občasno, koliko MB, GB mesečno?
Potuješ po Slo, po manjših krajih, ali si na enem mestu in to v večjem mestu? Greš pogosto v tujino? Koliko kličeš/te kličejo v tujini?
Če odgovoriš na ta vprašanja, ti bom lažje svetoval.
Jaz osebno nisem navdušen nad paketi, kjer vnaprej mesečno zakupiš minute.
Zame je tud 50€ veliko… Sploh, če imam zdaj naročnine 5 eur, z 50 min na mesec zakupljenih,… plačla pa sem za prejšnji mesec 50€.
Se pravi, bi se mi bolj splačalo, da si povišam naročnino npr, pa mam več zakupljenih minut…
mogoče pa presedlala na kaj bolj ugodnega… Škoda, k nisem več pod 30,… mika me itak džabest, s 15€ na mesec, pa maš ogromno količino zakupljenih minut… Hja…
Lej, problem pri mobitelu so edino klici v simobil..tam te zna zjebat. Simobil ima tukaj prednost (ampak je ostalo jajc-izbor telefonov, signal,…) Drugač je bil pa že paket 33 ceč kot dovolj..
Druga stvar je pa npr. ta: jaz imam paket 44, pa vedno plačam okol 50-55 eur ker grem čez 44 min. zaradi simobila. Ampak 44 paket sem vzel zato, ker sem dobil telefon za 1 eur (pri simobilu 150 eur), v redni prodaji pa je 400 eur…
zdaj imam paket pri tuš mobilu za 30 eur- 500 minut v vsa omrežja, 300 sms ov in 30 mms sov. Mi ostajajo minute in ne presežem računa, dobila sem super telefon za 1 eur, signal si izberem ročno od mobitela. Bila prej na simobilu in vedno dobila prevelik račun z manj porabljenimi minutami, potem pa razni ddvji in je naneslo…preveč.Za zdaj sem kar zadovoljna-
Forum je zaprt za komentiranje.