Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija GSM na servis, ker me je prevaral!!!

GSM na servis, ker me je prevaral!!!

Jutri nesem svoj mobitel, ki je še v garanciji, na Simobil, ker mi grozno crkuje … a kdo ve, če mi pripada nadomestni in koliko časa traja popravilo?

Prevaral me pa ni, samo domnevam, da bo tako vsaj več ogledov :))) hvala 🙂

ti pripada=) če pa bi želeli mučkati pa kar zateži..preverjeno 😉

da te ni prevaral, zdaj si čist ena navadna povprečna novička

ti pripada, ja, rezervni mož pa ne!
aja, da ne pozabim, takoj se loči!!!

kako da te ni preveral…
seveda te je, če ti crkuje, še vibrator ne dela 🙂
pol pa reč da to ni prevara!

Pozdravljena žalostnaaaa,

Samo da je vse v redu, telefon se bo pa tudi popravil 🙂

Res je, kot so povedali že ostali uporabniki, da stranke, ki oddajo svoj telefonski aparat v popravilo na Si.mobilovih prodajnih mestih, ter tudi na večini pooblaščenih prodajnih mest, prejmejo v vmesnem času nadomestni aparat.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Bi pohvalila Simobil, ker tisto zgoraj niso samo besede, ampak ti res dajo nadomestni telefon. Jaz sem dvakrat imela problem s telefonom in obakrat so bili več kot pripravljeni pomagati in mi obakrat dali dober nadomestni telefon.

Fino, jaz še vseeno upam, da bo po prvem servisu deloval in ne bo več treba nazaj … Na servisu je lahko telefon 45 dni, tako vsaj piše. A vedno traja tako dolgo, ali je kaj prej?
Je treba za nadomestni telefon kaj plačat?

Pri nas je popravilo trajala cirka 1 teden.

Mislim da je nadomestni telefon zastonj, dobiš pa ga baje v rangu cene tvojega – če ga le imajo na zalogi. Misim da je zastonj, mi ga namreč nismo rabili.

Zakaj misliš, da te ni prevaral? Če mu daš kamero okoli vrata, ne boš imela garancije, da te ne vara. Zakaj? Glej npr. film Speed.:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close