GRŠKI HOTELI
Midva z možem sva šla v lastni režiji na Zakyntos in je bilo fenomenalno!
Plačala več kot pol manj za sobo kot hotel, se je res splačalo. Nisva pa komplicirala kakšna naj bo soba, saj sva prišla na plažo!!!!!!!!!!!! Vglavnem Kalamaki Beach je HAVEN!!!!! Rentala sva skuterja, jedla zunaj, od vseh dopustov najcenejši! Uživajta, saj je na Zakyntosu to skoraj pravilo :))))))))
Mojca
glede brisač je tako, da jih ne menjajo glih vsaki dan_p’robaj se zmenit s čistilkami, da ti jih menjajo!!!
če je hotel bolj slab-se lahko zgodi da bo voda morska(v kopalnici)
pa še en hec je-ko opraviš potrebo in se zbrišeš , moraš wc papir namesto v wc školjko , v koš vrčt!!! ker drugače je možnost da se vse zaštopa, ker majo majhne oddtoke
sicer sem jaz avtomatski vedno vrgla v wc, pa se na srečo ni nič zgodlo!!!
res pa je da sem bila jaz kot študentka, bolj v slabem hotelu, ker mi ni bil hotel sploh pomemben!!!
torej če si bolj občutljiva za te zadeve, vzemi hotel višje kategorije, čeprav je res tudi to, da si v sobi še najmanj- samo spiš, pa stuširaš se
Midva sva šla za 14 dni. En teden na Zakyntosu in en teden na Kefaloniji. Šla sva z ladjo iz Trsta, gor sva se do onemoglosti pogovarjala, pila pivo, se crkljala na palubi, plavala v bazenih. Enkratno!!!!!!! Potem pa sva en dan prespala v Patrasu, se odpeljala do Kilinija in potem na Zakyntos. Tam je čakalo cirka 20 ljudi, ki so ponujali prenočišče.Kefalonija je bila(4 leta nazaj) vsaj 2x dražja glede spanja kot Zakyntos.
Mislim,da sva na Zakyntosu plačala 20 Eur na noč za oba. Rentala sva skuterja, zelo ugodno in to je bilo to. Jedla sva na plaži, imajo majhne markete kjer sva kupila sadje. V restavracijah je bilo dobro, normalne cene. Vsak dan sva se vozila na mopedu, iskala najboljše plaže in Kalamaki Beach je odlična! Obvezno pokrivalo in hudo visok faktor!!!!!
To je bil čudovit dopust. Res pa je, da z moežm sva takrat oba še študirala, nisva komplicirala glede sobe, glede hrane. Enostavno sva se imela super. Želim ti čudovite počitnice,
Mojca
Forum je zaprt za komentiranje.