grrrrrrrrrrrrrrrrr – ti ogrci
Imam že čez 30 let in imam dokaj čisto kožo, razen pred menstruacijo dobim nekaj mozoljčkov. Problem so le ogrci – ja, grrrrrrrrrrrrrrrr, ker vidim, da so zelo trdovratni. Sicer hodim vsake toliko na nego obraza (npr. 3 x letno), vendar opažam,da se mi še vedno precej delajo na bradi in na ubogemu nosu. Sicer niso več črni črni kot v mladosti, so nekoliko bolj svetlejši, ampak sploh na nosu imam zaradi njih tudi zelo razširjene pore.
Zanima me, kaj je najboljša nega za te ogrce??? Kožo si lepo negujem, kozmetika, ki jo imam, mi ustreza. Kaj naj potem še naredim, da se znebim teh ogrcev in velikih por? Ali obstaja kakšna reč, na osnovi katere se stanje kožo z ogrci bistveno izboljša? Bila sem tudi že na nakaj kemičnih pilingov; koža je dobra nekaj časa, potem pa vse po starem … Je kakšna metoda, poseg, kakšno domače zdravilo, da odpravim te nagravžne črne črve?
Predvsem se nehajte” sekirati”kajti vse delate prav, pri nas bi vam je svetovali, da se nega dela malo bolj pogosto in pregledali kozmetiko ki jo uporabljate, tudi dekorativo, tako bi lahko vse naredila vse za najlepšo kožo! ogrci pa zagotovo kmalu grejo!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.