GROZNO POTENJE
Jaz sem super zadovoljna z LYCIA PERSONA – antiodorante (steklena embalaža – ne kot mleko) – dobite v drogerijah in super izdelek je nov Vichy-jev deo (lekarna, ki pa je malo dražji, ampak resnično deluje).
LP, Nataša
TEJA je pisal/pisala:
>
> PA TI DEODORANTI RES PREPREČUJEJO TUDI NEPRIJETEN VONJ, NE
> SAMO POTENJA? KJE PA SE JIH KUPI?
> LP
Definitivno 24ur brez vonja od Avona. Je pa tako, da potiti se moraš, zato ne zaupaj raznim kristalom in kaj vem še, po katerih se kao ne potiš, brez tega ne gre… Moj nasvet: obriti se je treba, pa zjutraj najprej s hladno vodo umiti, pa dobro obrisati, pa nanesti deo. Večkrat na dan se umij s hladno vodo (nosi brisačko s sabo, to ne bi smel biti problem) in na novo nanesi deo. sicer pa: potimo se vsi, v tem vremenu pač zelo, a vsak deo z vonjem bo naredil samo še hujši smrad, verjemi, zato NUJNO uporabljaj deo BREZ vonja.
Jaz uporabljam Triple Dry od Linden Vossa (do zdaj sem ga v SLO našla le v DM), ki je povsem brez vonja in ki preprečuje oz. zmanjšuje potenje.
POLONA, je že res, da se v tem vremenu potimo vsi, nekateri bolj, nekateri manj, je pa problem, ko se prekomerno potiš tudi, ko ni tako vroče… V takih primerih tudi tvoji nasveti in besede v smislu “ne zaupaj kristalom…, po katerih se ne potiš” morda niso ravno primerni glede na naslov posta.
Pa še to: če pač malce “omejimo” potenje pod pazduhami, znojnice to nadomestijo drugje, kjer “kolobarji” niso tako vidni in moteči.
Pozdravljene!
Rada bi se vam zahvalila za use informacije, vendar pa me zanima še nekaj. Vse ste v glavnem pisale katere deodorante ve uporabljate, vendar me zanima, če imate tudi same podobne probleme kot jaz s potenjem in vam ti deodoranti pomagajo ali teh težav sploh nimate in ste samo tako napisale svoj deodorant.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.