Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grozljivi produkt tega foruma

Grozljivi produkt tega foruma

Odgovor na objavo uporabnika
suzanca677, 31.10.2023 ob 08:36

Iz aviona se vidi, da je kokoš odprl temo in se celo noč sam s seboj pogovarjal. Bi bilo dobro, da moderatorji to preverijo. Tip je usekan. Jaz sem se v eni temi čisto normalno pogovarjala z njim, ampak ker nisem bila na njegovi strani, je začel noreti in me zmerjati z zavoženko, da nimam svojega življenja, kako bi mi bilo všeč, če bi moj otrok v krvi obležal… ma tip je odbit. Ni čudno, da mu niso dovolili več registracije.

Suzi, bi rada da ti tvojega moža pofukam?

Kokoši anonimno, 31.10.2023 ob 08:45

Suzi, bi rada da ti tvojega moža pofukam?

Impotentni homo se je oglasil…

Gre za samsko žensko, ki ima hčerko in živi na Viču. Strah jo je za svojo varnost in varnost njenega otroka. Nima ne partnerja in ne staršev. Vsa dela so na njej, kar je jasno. Boga je in šibka. Verjetno ni edina v taki situaciji. Res je, da so nekateri zelo občutljivi, drugi malo manj. Ne se nanjo spravljat, že tako jo je strah.

Pred prenovo foruma 2020/2021 se kuro blokirali. Več prijav njegovih izpadov in je bil mir. Po prenovi ni admina na monu in je kurak pobesnel. Uničuje vse teme.

Večino teh tem moderen Kokoš. Grozi zenskam, da bodo njihovi otroci ležali v krvi z razbito glavo in podobno. Grozi s klanjem…

Tip je nor. Umsko zaostali, psihični bolnik. Lažniv , zloben. Celo noč je spet norel po monu.

Kimi364, 31.10.2023 ob 06:55

Ljudje pišejo o aktualnih zadevah. Časi so taki, da se dogajajo slabe stvari. Res ne vem , zakaj ne bi vsak napisal, kaj misli.  Svoboda govora, se temu reče. Čeprav imajo nekateri res ogaben besedni zaklad.

Ti si nora, da ti je normalno, da ta gnoj odpre temo o smrti 15 letnika pod mojim vzdevkom in piše zraven, da je bil peder.

Bomo videli, kako se boš ti odzval, ko ti bo otrok umrl in se bojo norčevali po forumu iz njega.

Tak je ta tvoj izmeček, ki ga braniš.

Jaz ti pa povem, DA BI MU DAL SAMO ŠUS V GLAVO!

O brez skrbi, da ni Kokoši, on se samo odzove na njene nizke provokacije in ji navaja nazaj, kaj ona piše. Zelo podlo in dobro je zakamuflirana med anonimnimi!! Nismo ostali neumni, tudi če smo zelo malo gor.

Ampak po eni strani se mi taki ljudje smilijo, verjetno bi drugače kje eksplodirali na ulici, če ne bi imeli tega foruma. Bolje tu da virtualno spletkari, kot v realnem življenju da nekomu uničuje življenje.

Lepe praznike vsem.

Grenivka, seveda na tisoče tem, kjer kura grozi z razbitimi glavami otrok in klanjem so drugi odprli. Tip je bolan in zloben.

O brez skrbi, da ni Kokoši, on se samo odzove na njene nizke provokacije in ji navaja nazaj, kaj ona piše. Zelo podlo in dobro je zakamuflirana med anonimnimi!! Nismo ostali neumni, tudi če smo zelo malo gor.

Meni je včeraj napisal, da sem incel in zavožena zasmrajenka, da sem neuspešna v zasebnem življenju in zabita itd. itd. samo zato, ker se nisem strinjala z njegovim navedkom o podobnosti med islamskimi skrajneži in domorodci v Novi Gvineji.

Popolnoma je znorel in me obkladal z ne vem čim, ti pa praviš, da se on odzove samo na provokacije. Kakšno provokacijo sem pa jaz napisala? A se temu človeku ne sme oporekati? Ne smeš povedati svojega mnenja, in če ga poveš, si zaslužiš njegov bes??? Že ogromnokrat sem zasledila, da takole govori z ljudmi, ki mu niso nič naredili, tudi ga niso žalili, samo pač se ne strinjajo z njim.

Če je kdo grozljiv produkt tega foruma, je to on!!!!

suzanca677, 30.10.2023 ob 14:57

Tako kot sem ji rekel, da mnogi mladi z bližnjega vzhoda, ki bežijo sem imajo toliko veze z muslimanskimi ekstremisti, kot imajo naši katoliki veze z domorodci, ki sežigajo ljudi na grmadah!

Tole pa ne bo čisto držalo. V EU je skupaj z mladimi z bližnjega vzhoda prišlo tudi kar nekaj skrajnežev, ki so v preteklosti izvajali teroristične napade na Evropejce in jih še vedno – v imenu Alaha. Nikoli pa še nisem slišala, da bi v zadnjih 500 letih v Evropo prihajali gvinejski domorodci in imeli križarsko vojno nad neverniki ter vzklikali, da ubijajo v imenu boga. A ti si? Uni zgoraj ima kar prav da mešaš kure in prasce.

Torej ne bo držalo, da mladi iz bližnjega vzhoda, ki bežioj k nam, nimajo čisto nobene veze s skrajneži. Med njimi se skrivajo skrajneži, česa ne kapiraš? Med mladimi katoliki, ki prihajajo v Evropo, pa ni domorodcev iz nove gvineje, ki bi prišli pobijat nekristjane.

Napisal sem MNOGI mladi!!! Spregledala si besedico MONOGI!!!

Torej MNOGI nimajo veze z ekstremisti.

OSTALO SO TOREJ EKSTREMISTI!

Poslušaj ti INCEL ali ZAVOŽENA ZASMRAJENKA, karkoli si že.

Ne znaš niti prav prebrati stvari. Zakaj še nisi ugotovilo, da je neumno, da svoj VELIKI BEBAVI GOBEC še naprej vrtiš, če pa imaš v glavi slamo in potem drugi rabimo energijo izgubljati, da tebi neinteligentnemu vse PO PARKRAT pojasnjujemo?

Niti toliko inteligence ne premoreš, da bi si reklo, da boš raje malo druge bralo in se kaj naučilo, kot pa da debilno brez življenja tu vse dneve debila iz sebe delaš?

Vidiš zato pa si neuspešno v zasebnem življenju in nasploh, ker si tako zabito.

produkt tega foruma, 30.10.2023 ob 23:25

Mogoče je ta oseba res v stiski, mogoče se samo izživlja.

Bolj se bo dajalo pozornost temu osebku (Vič, odločbarji, apartmanarji, poplavarji, migranti), bolj bo pisal in norel. Ali je ženska ali moški, sploh ni več pomembno, je pa zelo pomembno to, da je ta oseba produkt tega gnojnega izrojenega uničenega foruma.

Kar je preveč je pač preveč. Možgani vse vsrkavajo in so se dobesedno preslikali in preselili v internet in se poškodovali od vsega tega forumskega sranja. Produkt vsega tega je ta oseba ki je očitno ne samo motena in bolana ampak postaja vzor in ideal ostalim forumašem, ki se smejejo in ploskajo zraven. Srhljivo je, da to uredništvo kljub tolikim prošnjam več let ne premore nekega normalnega administratorja, ki bi izločeval in brisal vse vsebine, ki so lahko nevarne za ostale uporabnike. Ne mislim samo na žalitve in poniževanje ampak na to, da se bodo sčasoma vsi začeli tako obnašati in pisati in oponašati to osebo, ne boste več razlikovali ali ste nori za v umobolnico, ali je vse to res.

Če sebi želite dobro, ne odpirajte takih tem in jih ne berite, ker vam škodujejo.

In ne, nisem Kokoši, sem žal eden od uporabnikov mona, ki spremlja to zlorabo forumskega prostora. Opažam tudi, da mnogi posnemate en drugega in se spodbujate v tej blaznosti.

Lahko noč.

Nisi Kokoši, ampak tvoj prispevek pa ne leti na Kokoš, ampak na nekoga drugega. Čeprav je ravno Kura največji psihič na tem forumu.

Večino teh, 31.10.2023 ob 12:18

Grenivka, seveda na tisoče tem, kjer kura grozi z razbitimi glavami otrok in klanjem so drugi odprli. Tip je bolan in zloben.

Meni je vse jasno kaj se na forumu dogaja že od lani spomladi dalje. Ko so me vpletli v spletko. In sem odkrila kdo je bil za tem. Zato mi je vseeno kaj zdaj kdo piše, važno je, da vem jaz mojo resnico.

In se držim svojega pravila, da sem čim manj na forumu ki ni to kar vi vidite. Je ena hudo zlobna ki vas vrti okrog prsta pod 1000 nicki. In vedno znova ji nasedate. Jaz ne.

Zdaj pa zares grem na lepše in ne pogrizite se od zlobe.

Lp

“suzanca677”,

a veš, da sem vedel, da boš to napisala? Prav čakal sem na to. 🙂

Zgoraj ko sem odgovoril AVTORJU teme z vzdevkom “PRODUKT TEGA FORUMA”, sem mu že začel pisati, da bo zdaj videl, da ga bosta TI in “neutropat1/woke/cavecanem” obtožila, da je jaz. Pa sem zbrisal to in oddal svoje sporočilo.

Sem čakal da napišeš to. 🙂

Ampak veš dejansko nisem odprl te teme, vzdevek avtorja te teme sem zasledil še v dveh že izbrisanih temah, ko je komentiral tvoje absurdno debilno obnašanje na temu forumu.

No super, si zdaj naredila to kar sem pričakoval, AVTOR in ostali pa si lahko mislijo svoje o tvoji psihozi, da naj bi bili oni jaz.

Kaj a imaš vse ljudi na MON-u razen mene za debile, ki te ne zmorejo pogruntati? 🙂

Veš večina ljudi tu je res debilov. Niso pa vsi.

Ampak verjetno je to močnejše od tebe, tvoj um te zavaja, da so vsi, ki  te pogruntajo in nastavijo ogledalo jaz Kokoši. Saj tako lahko še vedno lažeš sama sebi, da imaš še neko moč na temu forumu, kjer lahko sproščas tvoje frustracije. In lažje je verjeti, da ti to moč jemljem zgolj jaz. Ker če bi vedela, da se ti malo bolj potiho posmehuje veliko ljudi in te ignorirajo bi bil prehud udarec zate. Težko bi ti bilo videti, da si nesposobna v lastnem življenju, zdaj pa si nesposobna še tukaj. (podobno velja za Neutropata1)

Saj je bil to edin kraj kjer si se ti kot potuhnjena in pritlehna manipulativna smet (introventirana ni prava beseda) samozavestno počutila. 🙁

suzanca677, 31.10.2023 ob 08:36

Iz aviona se vidi, da je kokoš odprl temo in se celo noč sam s seboj pogovarjal. Bi bilo dobro, da moderatorji to preverijo. Tip je usekan. Jaz sem se v eni temi čisto normalno pogovarjala z njim, ampak ker nisem bila na njegovi strani, je začel noreti in me zmerjati z zavoženko, da nimam svojega življenja, kako bi mi bilo všeč, če bi moj otrok v krvi obležal… ma tip je odbit. Ni čudno, da mu niso dovolili več registracije.

……………………………

……………………………

“suzanca677”,

Zgoraj ko sem odgovoril AVTORJU teme z vzdevkom “PRODUKT TEGA FORUMA”, sem mu že začel pisati, da bo zdaj videl, da ga bosta TI in “neutropat1/woke/cavecanem” obtožila, da je jaz. Pa sem zbrisal to in oddal svoje sporočilo.

Ampak veš dejansko nisem odprl te teme, vzdevek avtorja te teme sem zasledil še v dveh že izbrisanih temah, ko je komentiral tvoje absurdno debilno obnašanje na temu forumu.

No super, si zdaj naredila to kar sem pričakoval, AVTOR in ostali pa si lahko mislijo svoje o tvoji psihozi, da naj bi bili oni jaz.

Kaj a imaš vse ljudi na MON-u razen mene za debile, ki te ne zmorejo pogruntati? 🙂

Ampak verjetno je to močnejše od tebe, tvoj um te zavaja, da so vsi, ki  te pogruntajo in nastavijo ogledalo jaz Kokoši. Saj tako lahko še vedno lažeš sama sebi, da imaš še neko moč na temu forumu, kjer lahko sproščas tvoje frustracije. In lažje je verjeti, da ti to moč jemljem zgolj jaz. Ker če bi vedela, da se ti malo bolj potiho posmehuje veliko ljudi in te ignorirajo bi bil prehud udarec zate. Težko bi ti bilo videti, da si nesposobna v lastnem življenju, zdaj pa si nesposobna še tukaj. (podobno velja za Neutropata1)

Saj je bil to edin kraj kjer si se ti kot potuhnjena in pritlehna manipulativna smet (introventirana ni prava beseda) samozavestno počutila. 🙁

Kokoši anonimno, 31.10.2023 ob 12:42

“suzanca677”,

Ne vem sicer za koga me imaš, tebe sem večkrat brala ampak ravno zato, ker popolnoma neartikulirano odgovarjaš ljudem in ker so zate vsi eden, sem se tega vzdržala. V tisti temi o domorodcih v Gvineji sem ti pa odgovorila, ker gre za zadeve, ki sem jih študirala, saj sem iz tega foha. Se mi je kar zdelo, da me boš imel za eno in edino, očitno sem tudi v tej temi zapisala vse prispevke, ki so napisani proti tebi, čeprav so moji prispevki zgolj in samo tisti pod vzdevkom suzanca.

Po mojem mnenju si narcisističen paranoičen primerek, ki ne zmore prenesti kakršne koli kritike na svoj račun, zato vse tiste, ki so proti tebi (in teh je veliko)  v svojih očeh združiš v eno osebo, saj se je tako lažje spopadati z njo. Če ne boš spucal s stvarmi iz svojega otroštva, ko je očitno bilo veliko ljudi proti tebi in te ni razumelo, se bodo zadeve samo nalagale. Iz tega se zna izcimiti še veliko hudega, rabiš pomoč in to hitro. In to je tudi vse, kar sem imela povedati na to temo in tebi.

suzanca677, 31.10.2023 ob 12:52

Ne vem sicer za koga me imaš, tebe sem večkrat brala ampak ravno zato, ker popolnoma neartikulirano odgovarjaš ljudem in ker so zate vsi eden, sem se tega vzdržala. V tisti temi o domorodcih v Gvineji sem ti pa odgovorila, ker gre za zadeve, ki sem jih študirala, saj sem iz tega foha. Se mi je kar zdelo, da me boš imel za eno in edino, očitno sem tudi v tej temi zapisala vse prispevke, ki so napisani proti tebi, čeprav so moji prispevki zgolj in samo tisti pod vzdevkom suzanca.

Po mojem mnenju si narcisističen paranoičen primerek, ki ne zmore prenesti kakršne koli kritike na svoj račun, zato vse tiste, ki so proti tebi (in teh je veliko)  v svojih očeh združiš v eno osebo, saj se je tako lažje spopadati z njo. Če ne boš spucal s stvarmi iz svojega otroštva, ko je očitno bilo veliko ljudi proti tebi in te ni razumelo, se bodo zadeve samo nalagale. Iz tega se zna izcimiti še veliko hudega, rabiš pomoč in to hitro. In to je tudi vse, kar sem imela povedati na to temo in tebi.

Ehhh, to je pač kokoš. Najbrž nas je že več kot 40, ki smo od njega že kdaj prejeli psovke, grožnje in ideje da smo samo eden, ki odpira vse teme ki mu niso všeč in govori stvari s katerimi se on ne strinja. Zdaj te bo obtožil tudi vseh tem o muslimanih, vseh tem o poplavah, tem o šoli, učencih, odločbah, židih…. skratka vse si ti napisala, hehehe. Ali pa jaz, sam sem itak ti, anede? 🙂 Tip je zblojen, ne moreš to resno jemat.

Še moj prispevek k tej temi. Kot kaže imam ta privilegij, da ravno moji prispevki povzročijo najbolj radikalen čustveno-mentalni odziv uporabnika Kokoši. Tukaj sem dokaj nov, tam nekje od začetka poletja. V občasne replike Kokoši se vključim, ker sem odkrito proti LGBT propagandi in izkrivljenim pogledom na ta sodomitski fenomen s strani uporabnika Kokoši.  Na začetku sem poskušal voditi konstruktivno debato, nakar sem uvidel, da ima Kokoši resne psihične in osebnostne težave in ni sposoben voditi konstruktivne debate z znanstveno podprtimi protiargumenti, ampak se kot močno infantilna oseba loti diskreditacije sogovornika na način ad hominem. Nemogoče je komunicirati z osebo, ki ti krade nicke, te diskreditira, podtika izmišljene karakteristike in je popolnoma neizobražena ter skrajno agresivna.

Za razliko od Kokoši, ki mi želi smrti, pa jaz Kokoši želim le strokovne pomoči in ozdravitve. Napisal sem strokovne pomoči in ozdravitve, ker normalna oseba ne piše tako srhljivih vsebin. Seveda tudi jaz upam, da bodo njegova dejanja sankcionirana s strani pristojnih organov.

Kokoši anonimno, 31.10.2023 ob 11:48.Tak je ta tvoj izmeček, ki ga braniš. Jaz ti pa povem, DA BI MU DAL SAMO ŠUS V GLAVO!

Kokoši anonimno, 30.10.2023 ob 11:38. Da si drzne GNOJ pametovati o temu, čeprav sama ne pozna situacije in ni doživel/a problemov. PA TO BUDALO JE SAMO ZA POTOLČI! Tak gnus od človeka ni vreden, da živi.

Kokoši anonimno 28.10.2023 ob 13:30. Tiho bodi kurbetina zavožena. Ti prasica z neumnim gobcem. Upam, da tvoje otroke, vnuke in starše sesujejo na cesti, da bojo v krvi ležali. No seveda če si kuzletina kot si sploh lahko ustvarila življenje. Tebe staro psico pa naj posil

Kokoši anonimno 28.10.2023 ob 14:47. Ma če je kurva neumna zabita. Bo že dobila prasica, ko jo bojo posilili in stolkli njene otroke in vnuke in zbrcali in oropali starše.

Kokoši anonimno,26.10.2023 ob 16:25. Če jaz ubijem MONovskega trola ne bi smel dobiti preveč let zapora. Glavna kazenska odgovornost bi se morala prenesti na uredništvo MON-a..

Kokoši anonimno, 26.10.2023 ob 16:1. Hej INCEL NEDOFUKANI zakaj se ne ubiješ?

Kokoši anonimno,ob 07:52, Za poklati ste, samo za poklati. Naj še enkrat krivi umrejo, ne pa da samo nedolžni umirajo.

Kokoši anonimno, 13.10.2023 ob 19:42. Trdi to samo zato, ker ima prepameten gobec, ki ga je treba razbiti!!!

Kokoši anonimno, 12.10.2023 ob 17:18Očitno si hujši izrodek od pedofilov, da bi bilo še noža škoda, da se ga umaže s tvojo krvjo.

Kokoši anonimno, 12.10.2023 ob 16:12. Najmanj poklati bi se vas moglo prokleta golazen. Vi svinje pokvarjene bi morali biti zaklani do smrti, ne pa ta igralec.

Kokoši anonimno, 12.10.2023 ob 16:40Kot sem napisal, ti si tisti, ki bi moral umreti. Take kot si ti bi bilo treba zaklati. Ne pa da sta zdaj zaradi takih gnojev kot si ti in vaše nestrpne družbe umrla dva moška.

Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 15:55. Odgovor na objavo uporabnika Julij Cezar. Kva je svinja ogabna. A rabiš šus v glavo? Bolje da se tebe ubije in se te zamenja s kakšnim muslimanom. Ti si itak gnoj malovreden.

Kokoši anonimno, 29.09.2023 ob 13:42 Odgovor na objavo uporabnika Z veseljem, 29.09.2023 ob 13:35. Predoziral se je s spermo. Preživljal se je s fafanjem. Upam da tvojo otrok umre takšne smrti.

Kokoši anonimno, 29.09.2023 ob 14:44Se mi je kar zdelo, da so SVINJE SLOVENSKE vsega krive. Sicer pa saj v Zahodni Evropi dobro vejo, so Slovenci balkanski vzhodnoevropski majmuni.

Kokoši anonimno, 02.09.2023 ob 17:37. Še ena izjava v nizu izjav od osebe, na katero vas že leta opozarjam, da jo odstranite. Kaj je ravnokar zapisala ta SMRDLJIVA PRASICA, ki rada besedo “ENA” “Take ljudi je dejansko samo za pobit, žal.” /…/ Ma da pa srečam to vašo trolovsko ZAVOŽENO NEDOFUKANO prasico pa jo bom za lase držal in jo po cesti vlekel, da je ta oseba moški, ki to tukaj izvaja(in pač piše kot ženska) ga s pestmi stolčem do smrti. Do takrat pa lahko tej svinji pišem karkoli in jih lohka grozim s smrtjo tolikokrat kot mi bo to zapasalo. A JE JASNO???

Kokoši anonimno, 02.09.2023 ob 19:11 (drgač pa ja, ljudi, ki zagovarjajo genocid je treba ubiti).

Kokoši anonimno, 17.09.2023 ob 18:07. Pa ne brisati moderatorji, ker tudi na tujih forumih so teme ali podpirate smrtno kazen običajne. To je pač zahod. Vi pa itak na MON-u cel čas objavljate novice iz zabavne industrije Amerike, tam pa vemo, da imajo smrtno kazen.

Zdaj vam bom razložil, kakšni bi morali biti pogoji za množične usmrtitve, ki jih je potrebno legalizirati. Kar želim povedati, je žal to, da bi bilo dobro za našo družbo, da država te ljudi pobije.

Zato sem jaz sočuten do teh fantov/moških, ker razumem v kakšni družbi živimo. Za fantom, ki je resneje poškodoval geja se dostikrat stiskava in božava in on ima dostikrat ob temu erekcijo. To pa je največ kar je pripravljen počet. Sovražim jih in preziram. In če bi videl, da katerega od teh gejov pretepajo bi samo dvignil glavo in odšel mimo kot, da nisem ničesar videl. Tako zelo jih preziram.

ZDAJ PA KOGA BI BILO POTREBNO USMRTITI.

– Torej homofobe, ki so heteroseksualci. Lahko jih se preveri kar s poskusom, ki ga zgoraj omenjam.

– in moralne avtoritete na položajih ali takšne, ki imajo so medijsko prepoznavni. KI so torej homofobični, ali pa nasprotujejo LGBT kar nasplošno in nas vse mečejo v isti koš in obenem poveličujejo heteronormativnost in zagovarjajo tradicionalne vrednot.

(najhujše LGBTQ šoviniste pa bi jaz zgolj zaprl)

TO JE NUJNO POTREBNO IZVESTI.…TOREJ KAZEN ZA VSE TO MORA BITI!!!

Saj razumem, da so mnogi homofobi že mrtvi(še zlasti če govorimo o genocidih v prejšnjem stoletju). Ampak še vedno pa lahko s krvjo za njihove zločine plačajo novi homofobi(heteroseksualni, ljudje na položajih, medijsko prepoznavni).

Poleg tega mnogo starčkov, ki so včasih pretepali ali zapirali geje uživa mirno starost(pa čeprav so svoje žrtve doživljenjsko čustveno pohabili). Smrt takšnih ljudi je pač upravičena. ? Če mi jih pač ne bojo mogli vrniti pa bom imel vso etično pravico tega sveta, da jih pokončam! Torej množična usmrtitev nekaterih ljudi je potrebna. Da ne bom potem jaz kot STARČEK v dalnji prihodnosti kakim vnukom “ruknil” dedka ali babico. ? Ali pa, da ne bom kakega ostarelega LGBTQjevca tako razburil, da ga bo infakt. (aja pa preden se me briše, naj samo poudarim, da sem prej napisal, da se najbolj šovinistične LGBTQjevce ne usmrti, ampak le zapre.)

Kokoši anonimno, 18.09.2023 ob 09:37. Kva je pička ti materina od glupe prasice, ki te je rodila??? Ti si sam za zaklat gnoj ničvreden, prasec incelovski nedofukan. K je premal gejov pa te nobena gnoja ne povoha. Sam za ubit si gnus umazan.

Kokoši anonimno, 23.09.2023 ob 13:23 Zlasti najbolj kritične so kurbe, ki jim je poroka olajšala življenje, tisti, ki so po Jazbinšku ali kako drugače dobili stanovanje. Te radi kritizirajo socialkarje in une v mama hotelu, sami pa so še slabši in si edino kroglo med oči zaslužijo.

Kokoši anonimno, 23.09.2023 ob 16:22. Pritlehen, hinavski, dvoličen, lažniv torej vse kar je latentne pedre obtoževal in s tem je priznal, da je latenten PEDER. Ker pa so po njegovem vsi latentni pedri pedofili je s tem tudi priznal, da je PEDOFILČINA. Tako da eno kroglo bi morali tudi zanj prišparati.

Kokoši anonimno, 18.09.2023 ob 10:02. Ma škoda da ni tvoja mat crknla s tabo vred v trebuhu preden te je rodila!

“Če sebi želite dobro, ne odpirajte takih tem in jih ne berite, ker vam škodujejo.”

Teh tem se itak ne odpira, ne bere, ne komentira. Škodujejo sicer ne direktno, zapravljajo pa čas tistemu, ki bere.

Kdo to piše… sploh ni važno.

Realnost se preverja iz drugih virov, tole je le še eno dopolnilo, ki pokaže kaj vse tudi obstaja v glavah.

“suzanca677”,

Prav, prav, prav, boš pač spet pobegnila v svoj svet fantazije, ki si ga tu ustvarjaš, ker je tvoje lastno življenje bedno, oziroma ga sploh nimaš. 🙂

Tu si lahko kdorkoli, le vzdevek zamenjaš, lahko si več oseb in lahko ljudi s kakršnimi ne znaš sobivati in navezovati odnosov v resničnem življenju, tukaj pa jih lahko vrtiš okoli prsta.

Veš res bedno je tvoje življenje, če je to vse kar imaš.

Tako da kar laži, se pretvarjaj, vsa podmukla, pritlehna in manipulatorska kot si. Ker žal se niti za to tvojo svinjsko lažnivo manipulativno zunanjostjo ne skriva nič lepega. Nikoli še nisem srečal osebe, ki bi jo bolj pomiloval od tebe.

Ampak s tem kar počneš najmanj koristiš ravno sama sebi.

Pa mimogrede, stavek “da se iz letala opazi da to pišem jaz” si že 100x v zadnjih dveh letih zapisala raznim uporabnikom, ki si jih obtoževala, da so jaz, KER PRAZAPRAV SI TI TISTA, KI MISLIŠ, DA SMO VSI ENA OSEBA. 🙂

Potem pa to pripisuješ meni.

Vsak pameten ignorira kuro.

Cel mon je nek grozljiv produkt, kjer ni mesta za normalne debate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close