Grozdje
Sam preferiram rdeča vina in pa seveda penine. Všeč so mi predvsem tista iz spektra suhih in polsuhih.
Recimo, kar se sort tiče teran, refošk (pri obeh gre za trto refošk, vprašanje je le geografski prostor kjer uspeva), potem sta tu še cabernet sauvignon, merlot in tako dalje…
Sicer pa, zapomni si le,
pije se vse samo Janževca NE!
Tista stvar pod oznako ŠpriCAR, sploh primerek kombinacije z radlerjem, je meni osebno ne ravno ljuba (povsem na mestu bi bila kakšna močnejša beseda).
donporleone, 10.08.2021 ob 14:15
Sam preferiram rdeča vina in pa seveda penine. Všeč so mi predvsem tista iz spektra suhih in polsuhih.
Recimo, kar se sort tiče teran, refošk (pri obeh gre za trto refošk, vprašanje je le geografski prostor kjer uspeva), potem sta tu še cabernet sauvignon, merlot in tako dalje…
Sicer pa, zapomni si le,
pije se vse samo Janževca NE!
Tista stvar pod oznako ŠpriCAR, sploh primerek kombinacije z radlerjem, je meni osebno ne ravno ljuba (povsem na mestu bi bila kakšna močnejša beseda).
Aha.
Pinokio, 10.08.2021 ob 14:47
Snelca je bolj za tisto vino v tetrapaku. Samo, da ga prehitro ne zmanjka.
Snelca je grozdje.
Domace vino imam za kuhanje in peko. Recimo belo vino kako zlico dam k zrezkom, boljsi okus. Ali pa k skampom na buzaro.
Pijem pa nikoli nic.
Iz tetrapaka pa ne poznam, ne uporabljam.
Me pjažijo hrostole, te se naredi z belim vinom.
Moja nona jih je tako dobre vedno naredila, vse sem ji pohrustala. ????
(https://ekopercapodistria.si/prosti-cas/iz-kuhinje-ze-disi-hrostole-none-pavle/)
Šnelca_783, 10.08.2021 ob 15:49
Snelca je grozdje.
Domace vino imam za kuhanje in peko. Recimo belo vino kako zlico dam k zrezkom, boljsi okus. Ali pa k skampom na buzaro.
Pijem pa nikoli nic.
Iz tetrapaka pa ne poznam, ne uporabljam.
Verjetno so mišljeni pet litrski tetrapaki, ki imajo pipco, da lažje tankaš… Kupujejo pa jih navadno tisti, ki pijejo na količino…
donporleone, 10.08.2021 ob 15:54
Verjetno so mišljeni pet litrski tetrapaki, ki imajo pipco, da lažje tankaš… Kupujejo pa jih navadno tisti, ki pijejo na količino…
Forum je zaprt za komentiranje.