Groza pa ta koža
Pozdravljen.
Moja koža je totalna katastrofa. Nek zatopnik mi je enkrat ugotovil (z nevem kakšnim postopkom – neko kremo mi je nanesel) da imam suho kožo. Jst pa polna mozoljev. Pol sem ugotavljala, če so mozolji pač zato, ker kožo preveč iszušujem. Pa ni bilo z kremo za suho kožo nič bolje.
Imam standardno T linijo, čeprav koža ni pretirano mastna, in kar normalno kožo na licih.
Sem prešla na Nivejino linijo za mastno kožo in stanje se je občutno izboljšalo. Mozolji so se umirli, vedar koža še vedno nima tistega sijaja. Poleg tega, pa so se mozolji preselili na vrat. Kaj naj naredim? Zdajle sem ravno porabila nivejino energijsko kremo in mi je dokaj ustrezala. Ampak jst se krem hitro naveličam. Zdaj sem kupila od avona Multi-boost (kremo in tonik in masko) in šele potem ugotovila, da je v toniku na drugem mestu alkohol. Ali je ta krema sploh v redu zame?
Zdaj sem že čisto obupana.
lp
Ker o tvoji koži vem le toliko , kolikor si mi napisala in je ne vidim , ti težko povem kaj več. Očitno imaš mešan tip kože , zato ne uporabljaj mastnih krem ali krem za suho kožo.Tvoja koža glede na podatke ,ki si mi jih dala , ni suha ampak najbrž samo izsušena , zato jo moraš le vlažiti. Lahko si 1krat tedensko narediš piling in masko za vlaženje , kožo pa si ščisti z mlekom in tonikom vsak dan zjutraj in zvečer,nato pa uporabi kremo za mešan tip kože.
Forum je zaprt za komentiranje.