Groza! Kakšna pa sem
Danes sem dobila po e-pošti eno sliko, na kateri sem slikana čisto od blizu!
Kar srd me je spreletel! Kakšna pa sem!!!! Groza!
Povejte oz. svetujte mi…. imam velike pore, zato ne uporabljam puder v prahu ampak obarvano kremo – puder. Pred pudrom se zjutraj namažem še z eno kremo od Wischija.
Na omenjeni sliki pa se grozno vidijo velike pore , vsaka žilica posebaj in po vrhu tega sem vsa rdeča in še svetim se… Sploh nisem imela občutka, da bi imela tako mastni kožo in da se vedno tako svetim! Grozna sem!
Kaj mi svetujete (razen tega, da me slikajo od daleč, ha, ha).
Hvala za odgovor
Pozdravljeni
res neprijetno presenečenje, če ste na sliki od blizu videti tako, da si niste všeč. Za slikanje od blizu je potrebna posebna obravnava obraza in tudi poseben make up da ste videti popolni. Zato se nikar preveč ne sekirajte če niste bili brezhibni.
Res pa je, da lahko kaj naredite za lep izgled svoje kože. Odprte pore, lesk kože in rdečica res niso videti privlačne. Torej: Za začetek začnite kožo redno (2X) na dan čistiti z gelom za čiščenje kože. Obvezno tudi uporabite tonik ki ima nekaj dezinfekcijskih snovi, da preprečite kakšne okužbe. Dnevna krema naj bo brez maščob, hidrantna in dobro zaščitna.
Obdelavo nadaljujte z pudrom, ki je namenjen mastni koži in naj ne bo preveč masten (MF Lasting Performance). Če je obraz posut z veliko rdečice, lahko predhodno nanesete zelen korektor (IsaDora).
Končajte z pudrom v prahu ali kamnu.
Opozorila bi vas tudi na tehniko nanašanja pudrov: tekoč puder nanesite z poliuretansko gobico, tako, da ga tamponirate. Puder v kamnu ali prahu pa z čopičem, obvezno v eni smeri.
Na koncu ne pozabite na rdečilo, da razbijete monotonost na obrazu in pa seveda čim manj se dotikajte obraza z rokami čez dan.
Za začetek bo to verjetno zadostovalo, da si boste bolj všeč..tudi tako brez fotk…
Jadranka
Pozdravljena Jadranka,
prve gubice ki so nastale so opomin, da je že skrajni čas da začnete z načrtno nego kože. Predvsem v predelu okrog oči.
Če si boste vzeli malo več časa za nego zvečer potem si nabavite kremico za nego kože okrog oči, ki je malo mastnejša, lahko kakšno z ceramidi. Če jo boste uporabljali pa zjutraj, potem kupite raje gel. Ta je manj masten in ne bo bojazni da vam zaradi tega hitro zgine make up. Geli običajno tudi veliko pripomorejo proti zabuhlosti in proti podočnjakom.
Sicer pa je v kolekciji ki jo uporabljate zagotovo na voljo tudi kremica za nego okrog oči. Povprašajte po drogerijah za kakšen tester in najprej preizkusite če vam kremica ustreza.
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.