Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Groza

Groza

Moz me je preprical v cepljenje

A zdaj

Modrice po cepljenju??!!! A sem edina..? Na nogi imam 20 centi velik moder ‘flek’, ker se mi naj bi naredili strdki v tistem delu..zaj pa me se res lahko samo kap

Prava figa. Vzami Lekadol in jutri bos v redu.  To je normalna reakcija.   Tvoj moz je dosti pametnejsi, kot ti.

Ne zajeb.vaj se iz resnih stvari.

Če ni fejk tema…Vprsaj zdravnika na kaj moraš bit pozorna,no upam,da ga dobis.

Če je to res, pokličite zdravnika, da vas pošlje v laboratorij.

S katerim cepivom pa ste se cepili?

Odgovor na objavo uporabnika
qiqqe, 12.07.2021 ob 07:33

Prava figa. Vzami Lekadol in jutri bos v redu.  To je normalna reakcija.   Tvoj moz je dosti pametnejsi, kot ti.

Kaki lekadol, kaka normalna reakcija. Ti si pa tudi

Dadada, 12.07.2021 ob 07:52

Če je to res, pokličite zdravnika, da vas pošlje v laboratorij.

S katerim cepivom pa ste se cepili?

Kot sem napisala, zdravnik je rekel, da je to polsedica ker so se ma na tistem mestu na naredli strdki..in da imajo nekateri po dva tedna?!

Boli ne, ampak zgleda grozno.

Verjetno bos umrla.

Modrice po cepljenju, 12.07.2021 ob 08:52

Kot sem napisala, zdravnik je rekel, da je to polsedica ker so se ma na tistem mestu na naredli strdki..in da imajo nekateri po dva tedna?!

Boli ne, ampak zgleda grozno.

Di predstavljaš,da bi se to naredilo v glavi.Ti vsaj dal zdravnik kaj proti strdkom?A to si se cepila z AZ?

Pokliči zdravnika. Dobrodošel bi bil preventivni pregled krvi. V primeru težkega dihanja,  nevroloških težav, bolečin v prsih, izrazitega poslabšanja počutja v kratkem času je prava pot urgenca. Pozorna bodi tudi na bolečino v tem predelu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close