Gripa? Samo en primer to sezono?
kaj pa Saška, 11.12.2021 ob 10:46
A ni Saša Lendero trdila, da ima gripo, ko so ugibali, če ima covid? To zdaj ne gre skupaj.
A razumeš, da je gripa dejanska bolezen? Ti ni samo ime za trenutek, ko se počutiš slabo…
Kaj je imela Saša? Prej verjetno kaki STD, ki ga je pobrala za vogalom Maxija med sredinimi protesti, kot pa gripo
Gripa je manj nalezljiva od covid. Če bi že vsa leta prej uporabljali maske in vse ostale zaščitne ukrepe, bi bilo grip tudi manj. Mimogrede, mene se vse prime. Če kdo kihne, dobim jaz vrocino, če kdo kašlja, je pri meni bronhitis. Ampak gripo sem imela pa v petdesetih letih samo enkrat. Pa se nisem cepila.
iDESI547, 11.12.2021 ob 16:02
Vraga, ljudje božji… dajte malo vklopit možgane… če na PCR teste hodijo večinoma (recimo 60-80%) ljudje z nekimi gripi podobnimi simptomi… in če je več kot polovica (60 – 80%) testov na SARS-CoV-2 negativnih… kaj potem povzroča simptome pri tej masi negativnih ljudi?
Točno to.
Gripe oz splošnih viroz je čisto dovolj, sploh ne vem od kje vlečete zamisli, da je ni?? Samo zato, ker o njih ne poročajo na TV?
Med mojimi bližnjimi – dva primera v preteklih 14 dneh…
rok-1, 11.12.2021 ob 18:35
Točno to.
Gripe oz splošnih viroz je čisto dovolj, sploh ne vem od kje vlečete zamisli, da je ni?? Samo zato, ker o njih ne poročajo na TV?
Med mojimi bližnjimi – dva primera v preteklih 14 dneh…
Lahko tudi mene šteješ zraven, vleklo se je tričetrt novembra.
Pač, prehladna in respiratorna obolenja, kot vsako sezono. Tudi gripa, ja. Mislim… res ne rszumem, kako nekateri lahko tumbajo, da zdaj pa tega kar ni, ko pa je dnevno par tisoč “korona negativnih” PCR testov. Gripa in prehlad očitno nista izginila. Več kot očitno je par tisoč ljudi z gripo ali izrazitejšim prehladom testiranih in negativnih. Povsem logično in samoumevno.
Forum je zaprt za komentiranje.