Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice greste letos na morje?

greste letos na morje?

greste letos na morje?

v kateri kraj?

kamp,hotel?

in zakaj ne greste na morje?

Nop, žal ne 🙂

Ampak bo že 🙂

Jaaaaaaaaa….. Kam? Samo srečneži lahko imajo že splanirane dopuste v marcu…….:)))))))))) Verjetno tujina……

Vsako leto gremo na morje, zadnjih nekaj let hodimo v kamp, ker smo si kupili novo prikolico kajti naveličali smo se hotelov in apartmajev in ugotovili smo da se v kampu najbolj sprostimo in spočijemo.

In še to: Na morje gremo vsak vikend in še za dopust. Ni lepšega.

Priporočamo.

Že vrsto let raziskujemo Grške otoke, tudi letos…

Če bo vse po planih, grem prvič na morje za en teden za prvomajske praznike, pravi dopust konec julij, začetek avgusta za 2 tedna, pa še podaljšani vikendi (pač odvisno od časa in vremena) med tem in potem konec avgusta in v septembru.

Grem v Istro, imamo spodaj hišo :))

LP!

Kak skok za kak vikend pa še planiram Nemčijo..

Jaz še ne vem, če bom šla, gresta pa zagotovo moja otroka.

iTAK…. morjeee:)))) Najprej v Sharm el shake…. poleti pa še kam v Istro… :)))) Kumi čakam:)))

Ko sva se odločala, ali vzet kredit za stanovanje, sva si obljubila, da bomo šli vseeno vsako leto na morje.

Letos bi radi šli (spet) v Grčijo, ampak nam verjetno ne bo finančno zneslo, zato razmišljamo o Djerbi.

Sanjsko bi bilo junija na Djerbo in septembra nekam v Grčijo…

V Španijo in Grčijo. Pa za kakšne podaljšane vikende na Hrvaško.

Jaz pa grem v Nemčijo.

jaaaaaa 🙂
junija – jug Italije

Glede na to, da vas veliko hodi v Grčijo, me zanima kam greste oziroma kaj priporočate za družino z dveletnim otrokom? A je kje kakšen kotiček, da je malo več sence (alergija na sonce)? A kej veste koliko to kaj pride za en teden?

Hvala in lep dan še naprej

glede na to, da nimate šoloobveznega otroka… na vseh otokih je septembra krasno!!!!
ni vročine, toplo morje, ni kaj ni, pa še nižje cene 🙂

Ja, to že, ampak septembra pri nas ni možno dobiti dopusta 🙁

uF, KAKO lepa tema, že samo misel na dopust pričara boljšo voljo.

Letos že junija v Lloret de maar – in to za 14 dni. Komaj čakam. Ni je čez prodnato plažico z belimi kamenčki, ki ti prijetno masirajo podplatke. Morje je pa itak čista turkizna poezija…. 🙂 …

Ne.Že sedmo leto zaporedoma.

/

/

Ker bomo potovali po Evropi.
(ker nam je to ljubše od ležanja na plaži s čivavo na straži)

Mi pa letos z bivalnikom na morje, čisto tako, kam nas pot odnese. Kjer bo všečno tam ostanemo malo dlje, potem pa naprej. Zraven itak vozimo, kuhinjo, kopalnico, WC in sobo. Jupiiii.

20 let sem imela alergijo na sonce, odkar hodimo v grčijo je ni več (oz. se pojavi ko gremo na hrvaško ali slovensko morje).

A ni najlepše bit na morju nekje na samotni plaži, kjer ni turistov?? Vse bi dala, da bi vedela kje to je, ker sem res potrebna takšnega oddiha, vse ostalo me živcira. Imam dva majhna mulčka, pa se mi ne da bit skoz na preži, kdaj se bo kateri izgubil. Če ima kdo kakšen predlog bom zelo hvaležna. Pa lepe praznike želim.

če bom dobila kakšno ugodno ponudbo za najem prikolice ali sobe,bova s hčero šli drugač ne – finance

seveda, najprej za 1. maj za en teden, avgusta pa za 2, Djerba.

Junija za en teden v Biograd, julija za 10dni v Makarsko pa še kak podaljšan vikend v Istro ali Krk. V vseh primerih pa v hotel.

Verjetno ne, ker se nama ne da 1 teden ležat na plaži in ker moj ni preveč navdušen nad Hrvaško (kaj čem, tako je). Prej par dni Bovca in, kot kaže, potep po Švici (oboje s šotorom).

Joj, morje. Komaj že čakam… Še malo. Za 1. majske za 6 dni v Umag, junija za 14 dni v Grčijo. Pa še bi, če bi imela dopust in finance…

lp,
G

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close