Greste kdaj po svoje na dopust?
Tisti, ki ste v vezah, greste vedno s partnerjem, partnerko na dopust ali gresta kdaj s kom drugim ali pa sami?
Moj kolega gre vsako leto za nekaj dni s kolegi smučat.
Pa še par moških poznam, ki gredo skoraj vsako leto tako za par dni skupaj s kolegi ali smučat ali jadrat ali kaj takega, žene pa doma.
Kaj pa ženske, greste kdaj same? To pa tako redko slišim, da bi katera šla na nekaj dnevni dopust brez dedca.
Jaz sem hodila 2 – 3x na leto s prijateljicami na vikend dopust. Hribi ali obisk kakega mesta, prespale eno ali dve noči. No, zdaj že leto in pol nismo šle za več dni nikamor – bo treba spet zalaufat to navado po koncu omejitev.
Tudi mož gre običajno s prijatelji smučat, jadrat ali le na morje za nekaj dni.
Nama paše iti skupaj kam, pa tudi vsak po svoje kdaj. Vikendov je na leto 52 in če gre kdaj kdo kam sam s svojimi prijatelji/prijateljicami, jih še vedno ostane več kot 45 za skupne trenutke.
Smučat in jadrat grem najraje z družino – ali pa sam. Sam ponavadi hodim v hribe, pa bicikliram sam. Z moško družbo… pa ponavadi veslamo divjo vodo, ker je sam prenevarno, za kaj drugega se pa nikdar ne uspemo uskladiti, pa mislim da tudi nobenega ne mika.
No… sem se spomnil še kolega, s katerim imava podobno delo, zato greva lahko sem ter tja na kakšno dnevno smuko skupaj.
grem za dober teden, 17.12.2021 ob 18:43
Jaz grem za dober teden ali pa tudi dva sama na dopust. Bi bila vesela, če bi šel tudi on, ampak noče. POtem grem pa sama. Sem bila že tudi 3 tedne sama na potovanju.
Če moški noče, še ne pomeni, da bom pa jaz doma čepela.
Tako bi tudi jaz rabil 🙂
Do korone sem občasno šla za par dni sama (ne s prijateljico, ker se ne prilagajam rada) v terme ali na izlet oziroma krajše potovanje z agencijo. Pravi odklop. Mož ni bil nikoli ljubosumen, meni pa tudi ni bilo do varanja. Ne bi imela nič proti, če bi kdaj šel tudi on kam sam, a je malo bolj zapečkarski.
Forum je zaprt za komentiranje.