Grenivka poglej to
Vceraj sem tole nasla. Danes zjutraj pred sprehodom sem ene 50x ta nihajni gib naredila. Morda res pomaga, ker sem prehodila v eni uri 6km, namesto 4km( 42 min). Naj ostane tako, ne da jutri mi zivc nogo pobere.???
Kot omeni da je ena 1500x delala na dan. Ufff, to mi ne bi uspelo.
Poskusi tudi ti, meni je clovek smesen, faca.?
Šnelca_783, 10.01.2022 ob 12:55
Vceraj sem tole nasla. Danes zjutraj pred sprehodom sem ene 50x ta nihajni gib naredila. Morda res pomaga, ker sem prehodila v eni uri 6km, namesto 4km( 42 min). Naj ostane tako, ne da jutri mi zivc nogo pobere.???
Kot omeni da je ena 1500x delala na dan. Ufff, to mi ne bi uspelo.
Poskusi tudi ti, meni je clovek smesen, faca.?
Primerjaš, koliko si prehodila v eni uri z razdaljo, ki si jo prehodila v 42 minutah.
Smešno.
Šnelca_783, 10.01.2022 ob 13:21
Tema je namenjena Grenivki, ?, kaj se oglasas ko sploh ne ves za kaj se gre. ?
To je javni forum in vsak ima pravico do komentarja.
Nisem komentirala, kaj si prilepila (in to je namenjeno Grenivki), sem pa komentirala to, kar si ti napisala.
Grenivka, poglej to.
Pa, rojevajo do 65 leta, mladostne marelice.?
Šnelca_783, 10.01.2022 ob 15:21
Grenivka, poglej to.
Pa, rojevajo do 65 leta, mladostne marelice.?
Mlade marelice hehehe dobro si našla :)))) ????? A vidiš da se vse da 🙂
Šnelca_783, 10.01.2022 ob 16:06
He he…jst bi tudi marelice njama njama zdaj. ?
Lepe so zenske z marelicnim odtenkom obraza. Lepa nezna barva in sijaj.
Sej tudi Primorke imajo podobno lep temnejši tem ? vse zagorele od sončka, potem pa še malo olivnega olja na obraz in ste ku rož’ce ??
Grenivka, poglej to.
Se pozna na denarju,( danes racun 227e, da te kap) nekaj na zdravju( predvsem cutim glede jeter manjsa utrujenost). Vse samo da bi to trmasto vrtoglavico izgnala. Ko hudica mi noben ne pove kje je izvor( tuhtam in si non stop belim glavo al je pozicijski, ali od vratne stenoze, glave- arterij, usesa…). Ce bi vedela bi se samo tam fokusirala.
Bo pomagalo???
Za jetra je samo 3 mesece, pol konec. Zdaj sem vkljucila kolagen za ozilje( zobe cutim pasjo tako mocne kot se nikoli, lahko grem tekmovat s psom kdo bo prej pohrustal kost ??)
V ned zj sem si umivala lase. Sicer pazim da mi voda ne gre v uho, s prstom zaprem uho kjer spiram sampon.
V ned se mi je ful bolj vrtelo.
Sem veckrat opazila po umivanju las in ko je proseno kaso, vecja vrtoglavica.
Vestibularne vaje mi vec pomagajo( na kratek rok) kot za vertigo.
Vaje najdem na spletu.
Forum je zaprt za komentiranje.