Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gremo v hribe

Gremo v hribe

?????????
Pomen tega posta / sporočila je:…………………..

?????????
Pomen tega posta / sporočila je:…………………..[/quote]

pomen je, da če kdo želi, se pridruži. ali se pa srečate tam gor.

Panikar!
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=2004&d=2

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Panikar!
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=2004&d=2%5B/quote%5DSe strinjam, paničarji, jaz bi šla paco, samo sem na štajerskem pa nekaj zadržana… saj pa nismo iz cukra, a ne, ali ne pač??

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Heh, okrog devetih krenem, da se bo rosa na rastlinah posušila!

Kaj pa štajerski Triglav?

Štajerci nikoli niste in ne boste imeli triglava!!
Tako kot ne obstajajo Bukovške alpe, kjer sem danes stikal za gobami!!
Velka je bila vetrovna, a še vedno lepa!

Velka je bila vetrovna, a še vedno lepa![/quote]Imamo štajerski triglav, dvakrat sem bila tam kot otrok… gorenjska mi je lepša, vseeno… dežela kranjska nima lepšga kraja… čeprav lepše kot se ti spočije oko na naših goricah med dravo in muro… se ti nikjer ne…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Velka je bila vetrovna, a še vedno lepa![/quote]Imamo štajerski triglav, dvakrat sem bila tam kot otrok… gorenjska mi je lepša, vseeno… dežela kranjska nima lepšga kraja… čeprav lepše kot se ti spočije oko na naših goricah med dravo in muro… se ti nikjer ne…[/quote]
Če izpustiva mojo domačo pokrajino, je res v Slovenskih goricah noro in prijazno!! Ampak tu se gremo že lokalpatriote! Triglava pa vam ne priznam! “Podobo raja”, pa so dodobra zapacali in spremenili v pobiralnico denarja, slabe postrežbe in neke čudne “domače” hrane.

….če še ne veš, naš Triglav, je Boč:)))

Vem o čem čebljaš!

Meni pa nikoli ni bilo jasno zakaj BOč?
Boč po obliki ne spominja na Triglav. Kar se pa višine tiče pa niti pod razno ni najvišji vrh Štajerske?

[/quote]
Lokalpatriotizem pač! Nič slabega, če si ne domišljaš, da drugi nimajo pojma!

Meni tudi ne:)))

To je in tako pač je, sicer pa malo pobrskaj po spletu in si potem sama naredi svoj sklep.

http://www.velikaplanina.si/index.php?t=events&id=42
V soboto bom tu, če ne bo nebo ponorelo!! Grem iz Marjaninih njiv, tako, da se bom tudi malo sprehodil!!

http://www.pro-vreme.net/index.php?id=2004&d=5

zdravo

super, da se vam je uspelo zmeniti za hribe in mogoče se vam tudi jaz kdaj pridružim, čeprav bi rajši kakšno družbo med 35-47 letom. Čeprav mi ni problem iti sama, družba vseeno paše in ti s katerimi sedaj hodim so vsi pod 35 in vsi samski. Nisem pa registiana na MON-u

M

Čak čak Micci, narediva rošado ;)))) Ti meni samske dečke, jaz tebi starejše izkušene moške. 36+ Agreed?

Čak čak Micci, narediva rošado ;)))) Ti meni samske dečke, jaz tebi starejše izkušene moške. 36+ Agreed?[/quote]

joj, krivokljun, geji so pa v Strunjanu, kar tja, kar tja…

Čak čak Micci, narediva rošado ;)))) Ti meni samske dečke, jaz tebi starejše izkušene moške. 36+ Agreed?[/quote]

joj, krivokljun, geji so pa v Strunjanu, kar tja, kar tja…[/quote]

Ohhhh [sub]nos do tal[/sub]

krivokljun: ok, stopam po prstih 🙂

kam se odpravljate v hribe? a je že kdo prehodil pot iz Kamniške Bistrice do Ojstrice, pa od tam na Kamniško sedlo in dol? ali je pot zelo zahtevna? potrebujem čelado in samovarovalo?

joj, krivokljun, geji so pa v Strunjanu, kar tja, kar tja…[/quote]

Ohhhh [sub]nos do tal[/sub][/quote]
Krivokljunka, a maš tako dolgega noska?? 🙂

a če si krivokljunka to malo spremeni zadevo :), iz imena pač ne morm vedeti katerega spola si.

Če bi brala njene poste in ne bi razmišljala tako butasto kot razmišljaš, bi vedela, da se gre za bejbo!

Išćem prijatelja za druženje…imam 55 pomladi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close