Gremo v hribe
Najprej se moram prepričat, če se splača. Saj me tudi turistične agencije prepričujejo za dopust s fotkami kakšnih … morskih deklic. :-))))[/quote]
Gorenjke te pozdravijo na tak način:
[img]http://www.europeanhotties.net/wp-content/uploads/2011/02/brand_sexy_pussy-2.jpg[/img]
Mene bi zanimalo, sploh kje je izhodišče, če se misli v enem dnevu priti na čez deset dvatisočakov oz. če bo to soboto kaj daljši dan, (a se ni ravnokar začel krajšati?) čeprav no saj čas je relativen…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] cccc pa sem še študirala, če je to možno v klasični fiziki v realnem času :))) Napiši kaj več, ob polnoči iz petka an soboto? Koliko je pa to zahtevno mislim po času ne toliko tehnično (plezalne opreme predvidevam, ravno ne rabiš?) Ne pač resno mislim, bioritem imam tudi ravno prav zblužen tak da mogoče mogoče mogoče pa bi prišla zraven…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Jaz imam bolj probleme s časom (z močjo ) ne toliko z vzdržljivostjo. Sem že hodila 24 ur, ok hm, ni bilo planirano ccc No offence, vsi nismo iz cukra :)))) No kakorkoli, bi bilo verjetno too much, polovica tega pa ne. No naj napiše kaj več. Mogoče pa drugo leto ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Hvala 🙂 Kje se boš pa ti potepala?
V petek med 23. in polnočjo bom prispel v Logarsko, se ogrel in štartal na Ojstrico. Tole je zelo zahtevno glede kondicije in časa. Dosti je dviganja in spuščanja (par tisoč metrov višinske razlike napraviš), hoje/teka je okvirno za vsaj 10 urc (z mojim tempom), odvisno od postankov in počutja. Aja, pa drugače se tole vse prehodi v 2-3 dneh. Tempo je pa tako: okoli 800-900m nadmorske v eni uri. Po sedanjih izkušnjah okoli 5h dolge pohode upravim v slabih 2h. To nekak je to, lahko se pridružiš, ampak ti odsvetujem, če še nisi nikoli tekla v gorah.
Lahko se pa kdaj drugič dogovorimo za le posamezen vrh, načeloma imam K-S Alpe v malem prstu 😀
Aja ti to v lastni režiji torej, no potem je stvar drugačna… sem mislila da je več takih norcev, potem se običajno pamet malo bolj pošteno porazdeli… ne pač resno, imam nekaj izkušenj s posamičnimi in skupinskimi bluzenji…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Potem nisi napisal zaradi družbe ampak da se malo “predstaviš”. Če pa že iščeš družbo, je pa na tem forumu v tej temi ne boš našel. Je tudi jaz ne bom, zgleda.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] V bistvu sem povprašal, ker me zanima če se še kdo s tem ukvarja in ga zanima projekt. Dejansko mi je že včasih tečno, ker imam dosti zanimivih projektov, a od znancev nihče ni za to. Poskusil sem srečo, če je kakšna tekačica na tem forumu 🙂
Glede kakšnega pohoda pa sploh ni problem, res se lahko kdaj zmenimo, če ne boste našle družbe. Aja, prevoza pa drugače ne morem nuditi (pač študent, ki je večinoma v LJ), lahko se pa pridružim.
Pa še opozorilo, star sem 24 🙂 (pač nekdo je na tem forumu napisal, da se mu ne da hoditi z mladino…oz. nekaj v tem smislu)
Forum je zaprt za komentiranje.