Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gremo v hribe

Gremo v hribe

Fenks, Robić 😉

A se gre jutri? 🙂

A se gre jutri? :)[/quote]Ja po moje ja; vsaj jaz sem tako vzhičena, bo ali ne bo sonce danes, sploh nisem mogla zaspati…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

A se gre jutri? :)[/quote]Ja po moje ja; vsaj jaz sem tako vzhičena, bo ali ne bo sonce danes, sploh nisem mogla zaspati…[/quote]

Si spet imela divjo noč, ker ne moreš spati? Nekaj te je vznemirilo? 😀
Da ti kak moški ne meša štren ponoči in ti krati spanec? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja po moje ja; vsaj jaz sem tako vzhičena, bo ali ne bo sonce danes, sploh nisem mogla zaspati…[/quote]

Si spet imela divjo noč, ker ne moreš spati? Nekaj te je vznemirilo? 😀
Da ti kak moški ne meša štren ponoči in ti krati spanec? :))[/quote]Ne vem, kako si to ugotovil, tvoja intuicija je neverjetna, kako je nezmotljiva, čisto si me spet impresioniral…škoda le, da se moraš tako (z)dolgočas(e)no ponavljati kot neki perpetuum mobile, ki ti je edina fascinacija na tem svetu hrana pravzaprav meso iz tünke, pojdi raje malo ven, čeprav nimate hribov niti goric, je tam na ptüjskem polju menda neka puščobna ravnina… še dobro no saj višine te je itak strah.
In če prosim ne offtopiciraš v temi mojega prijatelja.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, lahko pridem do tebe, mi boš razkazala vaše hribčke. Zaseko in česen prinesem v culici, bova udrihala po tem, ko me boš čisto izmučila in bom na koncu s fizičnimi močmi, ker te bom verjetno težko dohajal? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj sem včeraj napisala, da pridi, naj še kaj napišem ali bo kul?? imamo mi zaseko in česen tüdi, samo üjev nimamo…

Za resno srečanje se lahko v tej temi menimo. Če sploh je kdo za kaj resnega…

Kerjanez, v dvoje raje ne bi, če bi bila pa večja skupina pa sem za kako turco na našem koncu. Še raje pa s kolesom.

Novakova, midve sva si po letih blizu, a jo mahneva skupaj? Lahko peš, lahko s kolesom, kondicija ( mislim da) ni problem. Preden se bodo tile mladci kaj zmenili, bova midve obšli že pol Slovenije:)

Pri pikniku jim bolje kaže kot kolesarjenju in gorništvu, vsaj za šaleško-savinjski del Slovenije kaže bolj bogo.

Jbg, ne moreš pričakovat, da se bo cela grupa tebi prilagajala. Iz Lj si hitro na Gorenjskem, do tvojega konca pa ni tako lahko priti. Sicer pa nikjer ne piše, da se nikamor ne gre, če se javno ne objavi. Tule ni videt nekega blaznega zanimanja …

Nisem pričakovala, da se bo cela grupa meni prilagajala. Jaz sem upala, da se kdo z našega konca javi. Da se ne bo vse odvijalo le v LJ :).

Malo reklame za vas, ki raje hodite na piknike jeste čevapčiče oziroma bluzite klamfate po tipkovnici… jutri greva v hribe po dolgem času, hvala prijatelj da me vzameš zraven, tako mije kot da bi bilo prvič ccccccc… aja boom, če boš to bral, ni mišljeno nikakršno popredmetenje, vsaj ne da bi to načrtovala… še tole, če naju do večera ne bo nazaj, če ne bo najinih slikc tukaj, ne kličite ravno grs, ki v teh dneh kot verjetno ne veste, praznuje 100 let… se bova že znašla… v skali pod zvezdami :)))))

Pravijo, da nad 1000 m greh ne obstaja, tako da si kar privošči. Pa karkoli že 😉

Pravijo, da nad 1000 m greh ne obstaja, tako da si kar privošči. Pa karkoli že ;-)[/quote]Ne bova nič grešila, tja v kraljestvo zlatoroga se gre boga iskat… sicer se pa motiš, nad 2000 m ni greh, sicer bi veljalo tudi za mariborsko pohorje…

Gre kdo zraven?

Ne bova nič grešila, tja v kraljestvo zlatoroga se gre boga iskat… sicer se pa motiš, nad 2000 m ni greh, sicer bi veljalo tudi za mariborsko pohorje…

Gre kdo zraven?[/quote]

Morda je zlatorog malo kriterije spustil. Pa pojdita nad 2000, da bo bolj ziher :-))) Hvala za povabilo, vendar mene hribi nekako ne fascinirajo preveč, čeprav sem iz tega konca (ali pa morda prav zato). No ja, morda kakšno tisto varianto: kolikokrat prideš v enem dnevu gor in dol.

Lahko vprašam kam? Obljubim, da ne bom za kakšnim grmom opazoval. To sem obljubil za piknik. :-)))

Ne bova nič grešila, tja v kraljestvo zlatoroga se gre boga iskat… sicer se pa motiš, nad 2000 m ni greh, sicer bi veljalo tudi za mariborsko pohorje…

Gre kdo zraven?[/quote]

Morda je zlatorog malo kriterije spustil. Pa pojdita nad 2000, da bo bolj ziher :-))) Hvala za povabilo, vendar mene hribi nekako ne fascinirajo preveč, čeprav sem iz tega konca (ali pa morda prav zato). No ja, morda kakšno tisto varianto: kolikokrat prideš v enem dnevu gor in dol.

Lahko vprašam kam? Obljubim, da ne bom za kakšnim grmom opazoval. To sem obljubil za piknik. :-)))[/quote] Greva nad 2000m, jutri ali pa najkasneje v ponedeljek bodo slikce tukaj, če bi slučajno morala bivakirati :))) Ne šala tole, noči so mrzle, to ni hec…ccccc

Ti si torej z gorenjske? Pridi vsaj na piknik, mene pa tja ne bo…

Ne resno, tema je namenjena dogovarjanju za hribe, sem pravkar prebrala, da smetim, no če gre kdo kam, če potrebuje partnerja, partnerico v ta namen, pišite…

Kje so zdej slike z nedeljskega pohoda? Najprej razrajcaš, pol pa na suhem pustiš ccccc

Evo nekaj slik. Dobro oko bo na sliki opazilo celo blejsko jezero.

Pa še nekaj za Bibitko 😉

Lp

Bravo, janez! Lepe fotke sta ustvarila. Morda pritegneta še kakšno cinclajočo dušo!

Led je prebit in oba preživela. 😉

jaz bi rajš kakšno fejst planinko videl. :-)))

Boom, za kaj takega pa boš moral v gore ;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close