Gremo v hribe
A je po kakem slučaju kdo, ki hodi tudi pozimi v hribe… ne sicer kaj tehnično zahrevnega, to se pravi brez derez in cepinov… ker te reči sem imela enkrat v rokah in dvakrat na nogah… recimo kaj do 2000m, ko ni nevarnosti, da se kaj splazi, ker ne bi rada da se kdo zaradi mene znajde pred sv. petrom, če bi se že to meni zgodilo… je kdo, ki hodi vsaj na pohorje (mb) ali vsaj vsaj na šmarno goro (lj) med tednom… tako težko se zmenim sama s sabo in vedno zmaga tista katenjka, ki je bolj lena…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Bila sem tam… saj ni stvar v tem, da se čim višje pride z avtom ali pač… sprašujem nekaj drugega…če je kdo, ki hodi tja in na podobne lokacije nekoristnega sveta in me po božji neprevidnosti vzame zraven…ccccc
Tu se sicer bolj kot ne samo piše in čita ampak jaz še vedno verjamem v ideale…in da so naše gore nekaj najlepšega, kar obstaja pod soncem…
danes bo en tak lep zimski dan…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] idi v hribe s pesmijo na ustih… jaz se bom kar ravnine držal.
http://www.youtube.com/watch?v=-OuJm8WZ9tQ
Tudi jst iščem družbo za v hribe, ker največkrat hodim sam, če kolegi nimajo časa:) Starost in spol nista pomembna, tudi število oseb ne. Super pa, če se najde kakšna punca, ki si želi kdaj kam v hribe. Na nič ne namigujem, da ne bo pomote, zgolj druženje po poti… če se pa razvije kemija pa kul. Bi z veseljem spoznal kakšno, ki ji hribi in narava pomenijo toliko kot meni:) Sem bil v zvezi kjer tega ni bilo in sem si rekel nikoli več:) Čeprav opažam, da ženske nad hribi že nasplošno niso toliko zainteresirane… ali pa samo jst vedno spoznam napačne:D
Forum je zaprt za komentiranje.