Gremo na pivo
Mhm, kako pa to, da se potem oglašaš v tej temi? Če meni nekaj ni, ne pametujem zraven. Preden se oglasiš, zakaj jaz…jaz bi šla.. sam grem že v južne kraje zdaj. Pa bom ožujskega v ta namen.[/quote]
Ja sej jst bi tud pršu, če ne bi bil že zmenjen s prjatlom, da greva na koktejl…
v Grčijo.[/quote]
V Grčiji boš dobil prst v dupe.
Boš zadovoljen?[sup][/sup]
Mhm, kako pa to, da se potem oglašaš v tej temi? Če meni nekaj ni, ne pametujem zraven. Preden se oglasiš, zakaj jaz…jaz bi šla.. sam grem že v južne kraje zdaj. Pa bom ožujskega v ta namen.[/quote]
Ja sej jst bi tud pršu, če ne bi bil že zmenjen s prjatlom, da greva na koktejl…
v Grčijo.[/quote]
Mam občutek, da se bosta mela toplo :-)))
The best. Jeba nastane takrat, ko je nekdo ful navajen aktivnega golmana, pa ti kontre daje.
The best. Jeba nastane takrat, ko je nekdo ful navajen aktivnega golmana, pa ti kontre daje.[/quote]
Če maš kosmate roke, pa debelejše prste, zapestja od mene, potem tud ženskega spola nisi.[/quote]
Hahaha, imam kar dolge in tanke prste, roke so pa normalno poraščene. No, kaj prida že ne igraš, če ti ni jasno, da je “vse” v zapestjih…
Ja pa saj to pravim. A so te sploh kdaj zanimale kakšne mlajše od sebe al vedno samo mamice, sploh tiste hude, poka poka po nagi riti, če ne bo priden, pa pomolzti nesramneža za kazen.[/quote]
A to se zdej trudiš izpast zabaven ? Ker ti ne uspeva veš.[/quote]
Povej mi na kaj drkaš in povem ti kdo si.
Forum je zaprt za komentiranje.