Gremo na morje :)
Hey hey.. Sem nova tukaj tko, da ne vem ravno kako to poteka.. Ker sem ravno iz resne veze po kateri sem ugotovila, da nimam nobene družbe za kak oddih jo iščem tukaj.. Ne iščem partnerja, avanture ali karkoli podobnega, samo družbo. Opcij za relaksacijo je več.. Plana nimam začrtanega.. Samo nekam bi rada šla, da odmislim se zamotim in se imam fino.. Stara sem 25 let in sem iz Ljubljane.. Iščem družbo za kak oddih, roadtrip, morje, izlet.. Več kot nas je boljše bo.. Pa še stroški so potem nižji.. Tko, da ima kdo kako idejo? Kam bi pobegnili? Želela bi žensko družbo, ampak tudi če smo mešana v tem ne vidim problema.. Javite se z idejami, predlogi..
Lp, Ana
Vam termin ustreza? Mogoče bi lahko pičili do Kanegre ali kaka taka varjanta.. Stara sm že pa še nikoli nisem okusila glasbe na plaži, žalostno.. 🙂 hehe.. Pa lahko kak večer zažuramo, lahko smo bl na izi, plažica, kako družabno igrco udarmo, itd.. Če ste vsi za, smo že 4je kar je gud :)) Da gre benz na 4 dele.. A ste mogoče za apartma? Grejo pol tud tle stroški na 4 dele.. Tm si lahko vsaj kaj skuhamo, da ne bomo preveč zapravlal.. :)) Kaj pravte na idejo? Javite čimprej.. Da se uskladimo :))
men bi termin zelo strezal. kolk vas je torej en avto dva en in pol? Ponudim se lahko za prevoznika.
še moj mail: slavko.roso1@gmail.com
http://www.viamichelin.com/web/Routes#idTitleRoadsheet – Novalja
– Vodice
Vodice so mejčkn dlje sam baje da je vrhunsko 🙂
Pa če se res 4je najdemo, al pa 5.. Pol za benz sploh ne pride tok.. :))
Mene kuža ne moti 🙂 Edin če bo tistega ko vozi, če to ne bom jaz :)) Vodice, od srede do nedelje? Dej kontaktiraj me še na mejl prosim, my.jail@hotmail.com 🙂 Kok si pa kej mlada? Jst sm 25, Špela 22.. Čeprou leta sploh niso ovira, zažural ga bomo tko al tko.. Si ziher za? Da znamo preračunat pol za stroške pa to.. 🙂
Lp, Ana
Jst, Špela (upam da je še zmeri za), Simon pa zgleda da ti 🙂 Si ziher za? Da se res fix zmenmo 🙂 Najdemo apartma, preračunamo stroške itd.. 🙂 Kontaktiraš me lahko tudi na mejl, ker nisem skos tukaj 🙂 Moj mejl: my.jail@hotmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.