Gremo na morje :)
jaz bi šla skočit :)) še kdo? :))
@Robi,
potem je zadnji čas, da probate nekaj novega in greste na dopust v hribe.:)
flash,
pri teh pa res ne. to je že ekstremizem. na kaj takega še v sanjah ne bi upala pomislit.
mora pa bit fantastično, ko letiš kot ptica 🙂 ko dejansko si in nisi….
jaz bom in to že v kratkem (no vsaj upam) skočila v tandemu 🙂 za prvič.
http://www.youtube.com/watch?v=NQ5aRyRFdSY&feature=BFa&list=PL149EF74004E02917&index=2
flash,
pri teh pa res ne. to je že ekstremizem. na kaj takega še v sanjah ne bi upala pomislit.
mora pa bit fantastično, ko letiš kot ptica 🙂 ko dejansko si in nisi….
jaz bom in to že v kratkem (no vsaj upam) skočila v tandemu 🙂 za prvič.
http://www.youtube.com/watch?v=NQ5aRyRFdSY&feature=BFa&list=PL149EF74004E02917&index=2%5B/quote%5D
obilo užitka pri skoku, pa saj tud sama veš, brez skrbi, v vsakem primeru prideš v varen objem matere zemlje))
Zato pa na morju za dvig adrenalina, pa še česa drugega, poskrbijo vroče bejbe. :)[/quote]
Potem bi pa lahko Bibitko zraven vzel, da bi ti dvigovala adrenalin in še česa drugega, pa še njena denarnica potem ne bi tako trpela. :D[/quote]
matjazko,
za adrenalin nisem čisto sigurna 🙂 če si pod “drugo” mislil na pritisk… to pa ja 🙂
tako, da če ima že sedaj povišan pritisk, bi lahko bil celo v nevarnosti 🙂
tako da dvomim, da bi Robi si želel mene zraven vzet 🙂
Potem bi pa lahko Bibitko zraven vzel, da bi ti dvigovala adrenalin in še česa drugega, pa še njena denarnica potem ne bi tako trpela. :D[/quote]
matjazko,
za adrenalin nisem čisto sigurna 🙂 če si pod “drugo” mislil na pritisk… to pa ja 🙂
tako da dvomim, da bi Robi si želel mene zraven vzet :)[/quote]
Jah, ženske stanete denar in čas. Se bojiš, da nima časa? :-))
Lahko pa bi ti vsaj razkazal pohorsko vzpenjačo, če imaš rada hribe.
Ali pa greš z mano ribe lovit v Dravo, je veliko prodnatih naplavin, farbo boš dobila kot na morju, če ne želiš še naprej delati reklame za jogurt. 😀
matjazko,
Ali pa greš z mano ribe lovit v Dravo, je veliko prodnatih naplavin, farbo boš dobila kot na morju, če ne želiš še naprej delati reklame za jogurt. :D[/quote]
hehehe…. ti še očitno ne veš, da se v hribih dobi lepša barva kot na morju. pa še bolj obstojna je 🙂
in ne pozabi, da je že nekaj zadnjih let “in” jogurt 🙂
matjazko,
Melitka…Imam bolj nizek pritisk, zato mi dvigovanje pritiska deluje zelo energično..Me napolni z energijo….Zdaj bi tudi rabil nekaj za dvig adrenalina in pritiska, da ne bom zaspal.:)
Zato bi jo vzel zraven, da bi kam skupaj skočila in doživela adrenalinski šok. :)))
matjazko,
Melitka…Imam bolj nizek pritisk, zato mi dvigovanje pritiska deluje zelo energično..Me napolni z energijo….Zdaj bi tudi rabil nekaj za dvig adrenalina in pritiska, da ne bom zaspal.:)
Zato bi jo vzel zraven, da bi kam skupaj skočila in doživela adrenalinski šok. :)))[/quote]
potem bi pa brali na Ž/M čveku, da je v nekem obmorskem kraju prišlo do eksplozije 🙂 jaz imam namreč že sedaj malce povišan pritisk 🙂
Ali pa greš z mano ribe lovit v Dravo, je veliko prodnatih naplavin, farbo boš dobila kot na morju, če ne želiš še naprej delati reklame za jogurt. :D[/quote]
hehehe…. ti še očitno ne veš, da se v hribih dobi lepša barva kot na morju. pa še bolj obstojna je 🙂
ma od kje ti to???
morje in sonce je pravi mix ..še če si slan pa še lepšo barvo dobiš
in ne pozabi, da je že nekaj zadnjih let “in” jogurt :)[/quote]
@zala73,
saj ti verjamem 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.