Grem med stevardese, je€ite se
Emiratka, 21.09.2024 ob 16:39
Odločila sem se, zase da naredim ta korak. V Ljubljani bo predstavitev in izbor, sigurna sem da se uvrstim, postanem stevardesa.
Neobdavčeno,potovanja, mogoče spoznam kakšnega kirurga ali odvetnika da me posvoji.
Dovolj je pa dovolj, ne bom več stregla tukaj vaših “kavo z mlekom” in “deci deci”. Navadni klošarji ste! Zaslužim si zlato, srebro, lepe stvari, Birkin, Gucci, kostim, razvajanje. Tam bom to dobila!
Adijooooo???
EHH ŽENSKA…
MOGOČE BOŠ PA ŠE STREGLA KAVO ,KER TE NE BOJO SPREJELI MED STEVERDESE.
Bambusrail, 21.09.2024 ob 16:48
Oh ja. Emirates Airlines.
Prijateljica je delala zanje 4 leta.
Imeti moraš dober želodec, prilagodljiv bioritem, narisan nasmeh (ko si v bistvu misliš “jebite se”), biti moraš disciplinirana in delovna.
EA niso meeting point za revne stevke, ki iščejo bogate kirurge. Prej ko se tega zavedaš, bolje bo.
Torej isto kot v vseh drugih službah.
Pride v bolnico delat. Pa potem govorite.
Če tam ni obdavčeno, še ne pomeni, da je neobdavčeno, ta država nas obdavčuje na svetovni dohodek in če ni z državo, kjer ustvarjaš dohodke, ni sporazuma o preprečevanju dvojnega obdavčevanja s Slovenijo, si komot dvakrat obdavčen, ne pa neobdavčen.
Lahko seveda ne poveš in si odpreš račun nekje v tujini, po možnosti v državi, ki ni v CRS standardu, da poroča FURS-u, ni nemogoče, da ti rata, ampak tehnično si v davčni utaji. Kar moralno ni nek greh, pravne konsekvence so lahko pa zelo neugodne, sploh ker je v davčnih postopkih obrnjeno dokazno breme in moraš ti njim dokazovat, da nisi kriv, ne oni tebi, da si.
lep poklic. Od osebnega življenja nimaš nič.
Forum je zaprt za komentiranje.