Grem med stevardese, je€ite se
Odločila sem se, zase da naredim ta korak. V Ljubljani bo predstavitev in izbor, sigurna sem da se uvrstim, postanem stevardesa.
Neobdavčeno,potovanja, mogoče spoznam kakšnega kirurga ali odvetnika da me posvoji.
Dovolj je pa dovolj, ne bom več stregla tukaj vaših “kavo z mlekom” in “deci deci”. Navadni klošarji ste! Zaslužim si zlato, srebro, lepe stvari, Birkin, Gucci, kostim, razvajanje. Tam bom to dobila!
Adijooooo???
Oh ja. Emirates Airlines.
Prijateljica je delala zanje 4 leta.
Imeti moraš dober želodec, prilagodljiv bioritem, narisan nasmeh (ko si v bistvu misliš “jebite se”), biti moraš disciplinirana in delovna.
EA niso meeting point za revne stevke, ki iščejo bogate kirurge. Prej ko se tega zavedaš, bolje bo.
Emiratka, 21.09.2024 ob 16:39
Odločila sem se, zase da naredim ta korak. V Ljubljani bo predstavitev in izbor, sigurna sem da se uvrstim, postanem stevardesa.
Neobdavčeno,potovanja, mogoče spoznam kakšnega kirurga ali odvetnika da me posvoji.
Dovolj je pa dovolj, ne bom več stregla tukaj vaših “kavo z mlekom” in “deci deci”. Navadni klošarji ste! Zaslužim si zlato, srebro, lepe stvari, Birkin, Gucci, kostim, razvajanje. Tam bom to dobila!
Adijooooo???
samo na bombniku 😉
Ko boš morala skakat s padalom, te bodo minile Gucci torbice đizs. Morala boš na preizkus turbulence, prvi je psihofizični test, kar pa redki naredijo. Lepota je zadnja veš. Bolje ti je da za kurca potegneš prvega emirata pri nas na tleh in mu tam razložiš za koliko evričev mu boš fukala in vlekla tiča. Možna je tudi ugrabitev v Arabijo. In te nihče več ne bo videl. Te še vlečejo majčke ?
Emirates Airlines zahtevajo lepe ženske, ampak je tudi plačilo spodobno.
Tole, kar se pa zadnje desetletje preganja po letalih Lufthanse, Easy jeta, Ryanaira, Turkish, Air France, Montenegro in podobno, pa je za posrat. Ne samo, da niso privlačne, nekatere so dejansko grde.
Najbrž pa je vse odvisno od plačila…. Plače so iz leta v leto nižje.
ja pa pejt, 22.09.2024 ob 19:01
Emirates Airlines zahtevajo lepe ženske, ampak je tudi plačilo spodobno.
Tole, kar se pa zadnje desetletje preganja po letalih Lufthanse, Easy jeta, Ryanaira, Turkish, Air France, Montenegro in podobno, pa je za posrat. Ne samo, da niso privlačne, nekatere so dejansko grde.
Najbrž pa je vse odvisno od plačila…. Plače so iz leta v leto nižje.
Ej ti bebo….stevardese niso tam za gledat. Letalo ni modna pista. So pa vedno urejene in fit. Letim večkrat mesečno in se upam stavit da izgledajo boljše kot ti. Če ne drugega dišijo zagotovo boljše kot ti, ki se verjetno v trenirki poležan navališ v tist sedež in pričakuješ modno pisto medtem k svoje smrdljive superge vržeš iz tac in zasmradiš vse okol sebe.
Anonimno22, 22.09.2024 ob 16:52
Ko gledam na poletih ni več lepih stevardes, izgleda da poberejo ves klump, ki se prijavi.
Izgleda, da še nisi letel/a z Emirati. Ker tam stevardese morajo biti lepe in urejene drugače jih ne zaposlijo. Tudi tehtati se morajo tedensko. Lufthansa in Austrian Airlines imajo kar vredu stevarde in stevardese. Ryanair, Laudamotion, Wizzaier in co. Za jih bo pa kar držalo to kar si napisal/a. Dejstvo je, da več kot plačaš let, toliko lepše in nasmejane bodo stevardese.
Forum je zaprt za komentiranje.