Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grem lulat, kakat ali ?

Grem lulat, kakat ali ?

Daj če maš fetiš o lulanju in kakanju OK.. razumem in če bi rada to doživela tud razumem. Da pa nabijaš s temi izrazi za vsako priložnost.. e tega pa ne razumem več in tud mi gre na k…
Če si toliko neumna da ne veš kako bi povedala, pa poslušaj druge in si zapomni kako se drugi izrazijo v tej vaši družbi in ponavljaja. Lahko si zapišeš če si toliko omejena da si ne moreš zapomnit…

simonca*** daj pusti jih naj spuščajo golobčke….. Ne še ti……. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti imaš pa res en bolan fetiš, Tip. V vsako neumno temo se vtakneš in tam pisariš. Takega fetiša pa še ne.

Ne ampak samo testiram ali si res simonca… ali spet 1001 nick (ronka style)
bingo… nova temica pod novim nickom
bedno do amena

Lahko bi tudi rekla, da se v vsako temo pokaka, da bi izpadla bolj kulturna. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj če maš fetiš o lulanju in kakanju OK.. razumem in če bi rada to doživela tud razumem. Da pa nabijaš s temi izrazi za vsako priložnost.. e tega pa ne razumem več in tud mi gre na k…
Če si toliko neumna da ne veš kako bi povedala, pa poslušaj druge in si zapomni kako se drugi izrazijo v tej vaši družbi in ponavljaja. Lahko si zapišeš če si toliko omejena da si ne moreš zapomnit…[/quote]Mislim ti pa si en…… ne vem kaj!
Punca bi rada bila iskrena ti pa ne opazi tega, še fetiše ji pripisuješ, res si en štor! :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eh škoda lepih besed za tiste, ki se podelajo v vsako temo, čeprav ne povedo nič pametnega, samo smetijo. On, golobčki so take lepe živali, ne moreš jih mešat s tistimi ljudmi, ki se podelajo povsod.

Lahko bi tudi rekla, da se v vsako temo pokaka, da bi izpadla bolj kulturna. :)[/quote]

Ti to meni? 🙂
Ja če je tema za posrat, kaj naj drugega, v neskončnost debatiramo o tem na fini način. Tema je za posrat in zato jo poskušam čimbolj zasrat. Škoda, da mio ne pride na pomoč še NM… 🙂 tebi hvala za pomoč…

Če si toliko neumna da ne veš kako bi povedala, pa poslušaj druge in si zapomni kako se drugi izrazijo v tej vaši družbi in ponavljaja. Lahko si zapišeš če si toliko omejena da si ne moreš zapomnit…[/quote]Mislim ti pa si en…… ne vem kaj!
Punca bi rada bila iskrena ti pa ne opazi tega, še fetiše ji pripisuješ, res si en štor! :))))[/quote]

Ja res sem grozen 🙂 🙂

Lahko bi tudi rekla, da se v vsako temo pokaka, da bi izpadla bolj kulturna. :)[/quote]

Ti to meni? 🙂
Ja če je tema za posrat, kaj naj drugega, v neskončnost debatiramo o tem na fini način. Tema je za posrat in zato jo poskušam čimbolj zasrat. Škoda, da mio ne pride na pomoč še NM… 🙂 tebi hvala za pomoč…[/quote]Sralci tega foruma združimo se…….

prišlo je obdobje wc tem….. 😀

Ti to meni? 🙂
Ja če je tema za posrat, kaj naj drugega, v neskončnost debatiramo o tem na fini način. Tema je za posrat in zato jo poskušam čimbolj zasrat. Škoda, da mio ne pride na pomoč še NM… 🙂 tebi hvala za pomoč…[/quote]
Ne tebi. Simonci. 😉 Pa ni za kaj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pri nas so na na žlebove pod kapom namestili ene take bodice, ker so golobčki tam čepeli in srali praktično vsepovsod spodaj (po fasadi, policah, po pločniku), kjer jih je pač prijelo. :))

Marko, to bo za razmislit. Forumski golobi so bolj težavni. Bodice jih še bolj privlačijo, mogoče preprosto ignoranca. Škoda, ker ne postane vsako govno tudi gnoj.

Simonca*** prišla si…. eh boljš, da ti ne povem kam si prišla…. :)))
Ti sam glej, da se boš imela fajn…. 😉

Eni prav po drek pridejo, se mi včasih zdi… :))

On, jaz vem, da je tu gor precej fajnih ljudi. Eni so pa malce nevoščljivi, ker ste eni fajni in pač iščejo pozornost na drugačen način.

In ti jim zameriš, ker to počnejo ravno v tvoji temi?
Ah daj nooooooo, pusti jim veselje 😉

Vsaj ena tema, kjer se človk z veseljem poserje, poščije, kozla po mili volji. Bajno za iskanje pozornosti, saj nič pametnega ne znam povedat…

Prav zabavam se, ko vse ronki obesite.

Fegi, a me spet pecaš?? Nič ne bo! Farški ritopiki me ne zanimajo![/quote]
o ti samovšečni in zamerljivi pacov, preboli že ,da je Robi boljši moderator kot ti in da je”njegov” forum bolj obiskan kot tvoj….to kar je bil video v 80 letih za radio si ti za forum SVM…smrt, pogrep in pokop v enem))[/quote]
POGREB se napiše! Sicer pa nikomur ne zamerim (zlasti tebi), da ima samo 7 razredov OŠ. o Robijevem moderatorstvu sem napisal kar sem mislil in še vedno mislim enako. Pri meni pravila veljajo za vse, tudi za NM-ja, čeprav mislite, da ga toleriram!
Ti si žal dve stopnišči nižje, pa težje dojemaš njegov in moj “domet”.
Garantiram ti, da ta del foruma popedenam v dveh mesecih na nivo, ki mu pritiče.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

o ti samovšečni in zamerljivi pacov, preboli že ,da je Robi boljši moderator kot ti in da je”njegov” forum bolj obiskan kot tvoj….to kar je bil video v 80 letih za radio si ti za forum SVM…smrt, pogrep in pokop v enem))[/quote]
POGREB se napiše! Sicer pa nikomur ne zamerim (zlasti tebi), da ima samo 7 razredov OŠ. o Robijevem moderatorstvu sem napisal kar sem mislil in še vedno mislim enako. Pri meni pravila veljajo za vse, tudi za NM-ja, čeprav mislite, da ga toleriram!
Garantiram ti, da ta del foruma popedenam v dveh mesecih na nivo, ki mu pritiče.[/quote]
prosim, da se držiš bistva in ne preusmerjaš pozozornosti drugam..kaj si daš opravit z mojo izobrazbo?
pa ti bi poedenil forum v dveh dneh, ne v dveh mesecih..tako kot si svm, na svoje monologe….
ja, pri tebi pravila velja za vse….le zate ne…pacove, začni pri sebi, sebe najprej nauči pravil…potem pa začni pravil učiti druge…comprende..si? no?

On, niti najmanj se ne sekiram. Se zavedam, da si eni ne upajo dati duška drugače kot anonimno.

Garantiram ti, da ta del foruma popedenam v dveh mesecih na nivo, ki mu pritiče.[/quote]
prosim, da se držiš bistva in ne preusmerjaš pozozornosti drugam..kaj si daš opravit z mojo izobrazbo?
pa ti bi poedenil forum v dveh dneh, ne v dveh mesecih..tako kot si svm, na svoje monologe….
ja, pri tebi pravila velja za vse….le zate ne…pacove, začni pri sebi, sebe najprej nauči pravil…potem pa začni pravil učiti druge…comprende..si? no?[/quote]
♥you2 ☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

🙂 nadvse uspešno zasrana tema 🙂

Glede nato, da je tema že tako zasrana, moram dodat še eno začimbico…slaboumno poezijo izpred 25 let posvečeno moji takratni sodelavki, ki ni imela zadržkov….

Sem deklica mlada in vesela
odlika glavna mi je rit debela.
Najljubši zvoki so mi moje ritne violine,
ko rit mi zaigra , to kot detonacija tankovske je mine.

Pa to moja edina ni vrlina,
ko jem sendvič z mene pade nobena ne drobtina
Vse okoli gobca mi ostane
kar v riti ne pristane.

To z užitkom vse poližem
na koncu z rokavom se obrišem.
Na koncu pride še desert
saj prdnem kot ta prav ekspert.

Imam veliko slaboumnih še odlik,
saj veste , da manjka dosti mi do stotih pik.
Tolažim s tem se , da popoln ni nihče
pa tudi s tem , da zemlja vzame vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close