Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek grem lahko v beli obleki na pogreb

grem lahko v beli obleki na pogreb

nimam trenutno nič od črnih oblačil v omari. Samo ene kratke hlače in eno majico brez rokavov.

samo če boste pokopavali devico oz. devičnika. Včasih je bilo tako, da so se ob smrti otrok tudi drugi otroci oblekli v belo, pa tudi truga je bila pri neporočenih bela.

Odgovor na objavo uporabnika
Milan596, 05.08.2021 ob 13:01

nimam trenutno nič od črnih oblačil v omari. Samo ene kratke hlače in eno majico brez rokavov.

Obleces crne kratke hlace in bel suknjic ali bele hlace in crno majco.

Fino trolanje teme o črni obleki na poroki 😀

Ampak tudi sama zares nimam nobenih črnih oblačil v omari, tako da upam, da mi do nadaljnjega ne bi treba na noben pogreb.

Fino trolanje, 05.08.2021 ob 13:34

Fino trolanje teme o črni obleki na poroki 😀

Ampak tudi sama zares nimam nobenih črnih oblačil v omari, tako da upam, da mi do nadaljnjega ne bi treba na noben pogreb.

Ko ti umre kdo id bliznjih, pac gres in kupis nekaj crnega.

Na vse druge pogrebe gres lahko tudi v drugih barvah, izogibas se pac svetlim in zivim, komot gres pa v vsaki umirjeni barvi.

pac kupis, 05.08.2021 ob 13:41

Ko ti umre kdo id bliznjih, pac gres in kupis nekaj crnega.

Na vse druge pogrebe gres lahko tudi v drugih barvah, izogibas se pac svetlim in zivim, komot gres pa v vsaki umirjeni barvi.

Res je. Čeprav si ne predstavljam, da bi takrat, ko umre mama ali kdo drug bližnji, hodil po trgovinah pomerjat obleke. Verjetno je vseeno bolje imeti v omari kaj primernega, da se ti ni treba takrat ukvarjati še s tem.

Fino trolanje, 05.08.2021 ob 13:44

Res je. Čeprav si ne predstavljam, da bi takrat, ko umre mama ali kdo drug bližnji, hodil po trgovinah pomerjat obleke. Verjetno je vseeno bolje imeti v omari kaj primernega, da se ti ni treba takrat ukvarjati še s tem.

Saj ne hodis po stacunah, kupis v prvi nekaj crnega, kar ti je prav, itak ti je vseeno.

Le cevlje pa res glej, da imas doma kake crne in udobne, nikar novih!

Lahko, saj si bil na poroki pa v črni!

Jaz ne.

tud to smo dali skoz.

ko je oče umrl, nisem imela nič pametnega za oblečt, primerne barve. za doma ja, za pogreb pa ne.

pa sem šla po trgovinah. itak je bilo teden dni časa za ….

Lahko greš tudi v rozasti.Ali v drmeni.

Drmena je letos moderna.

Lahko zakaj ne….kitajci hodijo…..bodo ja bolj vedeli kaj se nosi na pogrebu saj jih je več.

če boš v trugi, ne bo nihče vedel. Niti štumfov ne rabiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close