Grebaštica pri Šibeniku
Midva sva bila pred petimi leti. Če hočeš na dopustu mir, je to to. Ampartmaji čišto ob morju in plaža kar uredu. Midva sva bila v zalivčku in na plaži je bil en kafič malo dlje ena cena trgovina – takrat. Do Primoštena, kjer je bistveno več dogajanja je mislim da ene 20 min vožnje, če ne več. Še niže imaš šibenik in malo v notranjost še slapovi Krke. Midva sva imela bolj kislo vreme, zato sva oblazila vso bližnjo in daljno okolico pri čemer je kar dosti vožnje. Pa še z apartmajem sva imela smolo, tako da sva se po prvem dnevu še selila. Jaz ravno neke želje po še nimam, ker imam raje malo več življenja okrog.
Lokacija je dobra, če se nočeš vozit okrog z avtom in če hočeš mir. Sama plaža je za otroke primerna, ampartmaji so res blizu (če ga nimaš kjer v hribu). Pa ljudje so tudi prijazni, razen tiste izjeme, ki je nama prodala tak zanič apartma.
Lp, D
Mi gremo letos že četrto leto zapored. Zelo nam je všeč. To je naselje, kjer ni nekih strašnih zabav.Tu je mirmo, mislim da je ob vikendih živa glasba. Prvo soboto v avgustu je Grebaška noč, ko je žur. Nastopa kakšen znan ansambel.
Plaža je v redu. V vasi sta dve trgovini, kjer več ali manj vse dobiš.
Mi gremo v nabavo v Šibenik, v kakšen od nakupovalnih centrov.
Zvečer greš lahko ven v Šibenik(12 km), Primošten (8-10 km)…
Skratka nam je super, ker ni nekega hrupa in kravala, zato se radi vračamo tja.
Želim vam lep dopust!
Forum je zaprt za komentiranje.