Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gre kdo letos na Tajsko?

Gre kdo letos na Tajsko?

Zdravo 🙂

Gre kdo letos v novembru ali decembru na Tajsko v starostni skupini 25-35 let?!?
Namreč me že precej časa mika, da bi šel, pa ni kandidatov… 😛 sami izgovori, ni časa, ni denarja, ne morem, lalalalala……

Upam, da se slišimo!
Lp, Grega

Jst mam isti problem,sam bi sla pa drugo destinacijo.bi si kej premislu?:))

Oj!

Ja sicer si že precej časa želim na Tajsko, ampak so meni tud druge destinacije zanimive, npr. Vietnam, Indonezija, Bali, Šrilanka, Maldivi, itd. seveda odvisno tudi od financ 😉
Katero destinacijo si imela pa ti v mislih?

Jaz nameravam iti januarja za 3 tedne. Ampak let do BKK, potem pa me mika Kambodža, ker sem bila na Tajskem že 4x, pa vsakič je dražje in iz leta v leto so manj prijazni (če nisi Rus) 🙂 Tko da, če ima kdo namen it januarja kam tja…let me know 🙂

Uf, januarja bi jst takoj šel… sam mormo dopust do novega leta v službi porabit in bi mi fuuuuul bolj odgovarjalo letos it… 😛

Na Tajskem – BKK, Chang Mai, Chang Rai – bom med 1-24. decembra. Predvidoma solo. Ne backpack varianta.

Živjo,
jaz bi šla nekje konec novembra/začetek decembra za 14-17 dni cca- odvisno od cene letalske vozovnice do tja. Tam pa- kolikor se le da-za sprejemljivo ceno, pa ne ravno z nahrbtnikom in ne bi šla sama.
LPM

Ker bos najbrz letela v BKK…
Med 1-7 dec. bom tam. Nocitev v dobrem 4* hotelu Aloft Sukhumvit 11 na odlicni centralni lokaciji. Za 27 evrov/noc (tretjina cene) se mi brez problema pridruzis; bodo dve postelji. Ostalo pa po zelji; ogledi skupaj ali vsak zase.

Jaz nameravam iti konec januarja, začetek februarja (Bankok-Phuket). Tudi Kambodža bi bila zanimiva.

Jaz nameravam it v januarju za tri tedne. Let do Bkk, potem malo Tajske in nato Kambodža. If anyone…let me know 🙂

Okoli novega leta bom v BKK, potem pa se kam po SE Asia.

S kolegom sva od 4.11. pa tja do 24.11. dol, če bo še kdo kje v “bližini” 🙂

Jaz bi sla decembra. Z nahrbtnikom, cim bolj poceni in cim vec videt. Moj mejl: v.naravo@gmail.com
Upam, da dobim koga za druzbo.

Javi se, ce te zanese v Chiang Mai, Chiang Rai. Tam okoli se bom potepal med 7-24 decembrom… 😉

Jaz bom tudi decembra tam, če hočete, lahko pustite kontakt, da se malo povežemo in vidimo, če imamo podobne interese 😉

Jaz pa iščem sopotnika ali sopotnico za Laos, Vietnam, Kambodžo med 23.12. in 5.1., će bi šlo mogoče 10.1. Je kdo ki bi šel v tem terminu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close