Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek grde besede v odnosu

grde besede v odnosu

a vam je vas fant ze kdaj rekel grdo besedo, npr: prasica, kaj bi naredile če bi vam to rekel, kako bi odreagirale?

rekla bi kaj si reku ti zdele? Zakaj pa tko mislš? Pol bi mu pa dala vedt da on z mano grdo ne bo govoru.
Pr nama je bil enkrat slabe volje in ga je neko moje vprašanje popolnoma razjezilo in je povzdignil glas (ni pa izrekal grdih besed) ker je bilo vprašanje na mestu (pa ne kakšna ljubosumnost ampak čist neki banalnega) sem mu lepo rekla da se naj umiri in da se bova midva lepo pogovarjala ne pa drla drug na drugega, name se ne bo nihče drl brez upravičenega razloga, če je že treba potem se lahko pove tudi z normalnimi besedami le drugačnim tonom glasu. Od takrat naprej če je kaj takega samo bolj glasno razpravljava, in ne dovolim da bi kdorkoli tudi od družinskih članov kaj rekel na P,F,k ipd. in me kam pošiljal. Če bi me pa zmerjal vsak dan s besedami takimi kot si jo ti omenila bi ga kar hitro pustila. Verjetno so kakšni tipi ki se jim zdi da pa morajo tako govorit ampak ne. Se spušjem in ne dovolim da bi mi kdo kaj takega rekel, če pa že pa mu ne ostanem dolžna.

Moj fant pravi, da ga bi ga ful vzburjalo, ce bi mi lahko med seksom govoril take besede, npr. prasica. Ampak ker to mene sploh ne vzburja, ampak celo zali, sem mu lepo razlozila in pac tega mi ne govori.

s fantom imava ful spoštljiv odnos in mi nikoli ne reče kaj takega. mislim, da je vse odvisno od samospoštovanja, odnosa v lastni družini in tako. pri nas so bile grde besede vedno prepovedane a priori, čeprav valda med prijatli tud rečem pi… in podobno. treba je postavit meje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close