Grd razhod
S fantom sva šla narazen. Vecini skupnim kolegom je natvezil svojo zgodbico, sem slišala, od ene, ki se mi je edina javila, da bi me vprašala kako sem. Najrajši bi se jaz povedala svojo zgodbo, da slišijo obe plati. Pa ne vem, ali bi. Po eni strani je to otrocje, po drugi pa bi se rada branila in povedala resnico. Se mi zdi, da če bom tiho, bom izpadla, kot da žalujem, da mi je žal, kaj sem izgubila. Pa mi ni, samo zelim, da bi vidijo obe strani medalje.
Mah, pusti- -ni vredno – verjetno nimata skupaj ne otrok, ne skušnega domovanja, nič. Pojdi svojo pot, glavo pokonci. Svoje dostojanstvo boš ohranila, če se ne boš spuščala v tem primeru na tak njihov primitivni nivo. Glodali pa te bodo samo, če jim boš metala material nazaj ” za glodanje”. Naj bo “muha enodnevnica”; potem si bodo pa že našli drugo zanimivo temo.
Eden najboljših pokazateljev kdo je kdo in kako nizko je nekdo, je ravno to izdajanje nekih privat zadev med dvema tretjim osebam. Kar sta imela sta imela, ne pred ne med ne po zvezi to nima kaj brigat kogarkoli tretjega. Meni to pove vsebo osebi, ki take stvari “nosi ven”.. vse za 5min pomembnosti.
Ne zmeni se za to, ker karkoli boš rekla, bodo obrnili proti tebi, tisti ki so resnično tvoji prijatelji pa apriori tega ne bodo želeli poslušati od njega. Pravi prijatelj ustavi opravljivca, pa četudi je njegov ..
Nizkost nekaterih je res neizmerna. Glavo gor in pozabi ga čimprej, si ne zasluži niti da si zapomneš kako mu je ime
Pozdravljeni,
verjamem in vem (izkušnja ), da bi radi, da se tudi vaša
plat zgodbe sliši.
A zagotovo bo čas pokazal, kdo je kdo.
Prijatelji in znanci se bodo prav tako čez čas pokazali ali so
to za kar so se predstavljali oz ali so še taki kakor ste jih doživljali.
Vse te grdobije bodo minile, zajemite sapo in
bodite pogumni in vlagajte svoje misli, trud v vašo osebico,
ker vas čaka še veliko lepega!
Da boste pripravljeni za vse kar vam prinese prihodnji čas, preteklosti se ne da spremeniti!
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.