Najdi forum

GRČIJA

Zanima me sledeče: Začetek julija bi šli s 2,5 leti starim otrokom v Grčijo mogoče tudi Turčija ali Tunizija. Lepo prosim če mi pomagate pri odločitvi. Prosila bi za kakšne konkretne informacije, mogoče tudi kar ime hotela, kjer naj bi bilo ok. Ker bi šli po možnosti za 14 dni bi prosila kakšno ugodno in ne predrago destinacijo. Ali imajo pri kakšni agenciji možnost za 10 dni?

Hvala in LP

Od kar imamo otroka tudi 2,5 leti vedno gledamo v teh državah da ima hotel vsaj 4*, ker pri 3* lahko dobiš super hotel ali pa pravo katastrofo.

Nekaj o dopustovanju na grškem otoku Samos sem napisala pod zgornji post Ingrid. Če vas zanima ta otok, vam ga priporočam, predvsem glede otroka, čistoče, hotela,…

LP, Nika

Zaradi letala imajo vse agencije 7 ali 14 dni, če greš pa z ladjo ali ladja-letalo je pa lahko 10 dni. Ladje (preko naših agencij) so pa samo za Jonsko morje (Krf ipd.).

Mi smo ravno včeraj plačali Lesbos pri Intelekti. Mnenja so različna, eni karajo, drugi hvalijo. Naš malček bo junija star 9 mesecv. Gremo 28.6. za teden dni v hotel, ki ima pol penzion.
Pridružite se nam.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close