Najdi forum

Grčija

Konec septembra ali v začetku oktobra odhajamo na dopust v Grčijo, pa me zanima, če je kdože bil tam ob tem letnem času. Najprej smo bili zelo navdušeni nad otoki, vendar sem slišala, da baje v zač. oktobra tam že zelo piha in zna biti kar mrzlo. Imate kakšne informacije o tem iz prve roke? Hvala!

Vredno ogleda je KRETA IN RODOS..super je blo!

Ja, zanima me predvsem, kakšno je tam vreme konec septembra ali v začetku oktobra.

cekirej vreme v grciji

jaz sem bla lani tretji teden septembra na kreti. prva dva dni je bilo vreme bolj slabo, dez, bolj hladno, potem pa se je izboljsalo in bilo ful vroce.
je pa ponoci bilo kar hladno, tako da te je v jopi zeblo. drugace pa je bilo super!

Jaz sem bila v Grčiji drugo polovico oktobra in sicer na Peleponezu. Za kopanje je bilo takrat na celini že prehladno, je pa to vsekakor odvisno od leta in vremenskih razmer. Res pa je, da če bi prišla en teden prej, bi dobila popolnoma drugačno vreme, zato mislim, da tudi pri vas ne bo problemov.
Lepo se imejte!

Odvisno. V Grčiji sem bila v terminih od aprila do konca septembra. In vedno je bilo sončno, vroče in super. Bila sem že na skoraj vseh otokih. In na otokih res tudi piha. To pa ni ovira. Le prijetno je. Najameš en manjši skuter in si za minimalni znesek ogledaš cel otok. Išči variante “last minute”, ki so cenejše od same letalske karte.
Vsekakor pa je vse odvisno od destinacije in tvoje pripravljenosti po avanturah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close