Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice GRČIJA – RODOS

GRČIJA – RODOS

Konec maja bova šla z mojim bodočim možem na poročno potovanje na Rodos.
Zanima me, če je bil kdo od vas na tem otoku, kakšne so vaše izkušnje, vtisi,…
Kaj priporočate za ogled, je kaj posebno zanimivega?
Koliko časa pa ste bili tam?

Lp Urša

Jaz sem bila nekaj let nazaj na Rodosu. Čisto oK za poročno potovanje. Najamita avto ali kakšen boljši motorček in prečesita otok po dolgem in počez. Kakšnih posebno eksotičnih plaž ni, ampak je vseeno doživetje, če gresta prvič v Grčijo!

Pa vse OK na poti v zakon!

Kje pa ste bila vidva na Rodosu ( v mestu Rodos ali kje drugje)? Koliko časa pa sta bila tam?
Odpiši mi.

Lp Urša

Tudi midva z sedanjo ženo sva bila na poročnem potovanju na Rodosu.
Bila sva v hotelu Avra Beach v kraju Ixia. To je cca. 3km od Rodosa.
Najela sva si avto in raziskovala otok.

Nepozabno poročno potovanje

Ja, bili smo v mestu Rodos. Ker smo tudi veliko žurali, je bila ta izbira čisto taprava. Pa še blizu dogajanja si. Če pa greš ven iz mesta in nimaš avta, pa si omejen le na velik hotelski kompleks, kjer pa meni ne pomeni kaj posebnega. Jaz bi šla na vajinem mestu v mesto Rodos. Najameta avto in se potem hodita vsak dan drugam kopat.

Fajn se imejta.

Tudi midva bova v hotelu Avra Beach v kraju Ixia in sicer v bungalovu. Sta bila vidva v hotelu ali v bungalovu. Veš mogoče kako izgledajo bungalovi? Sta bila zadovoljna?
Kdaj pa sta bila tam? je to ze dolgo od tega?

Pozdravcek od Urse

Bila sva v hotelu.Imela sva varianto all inclusive. Super, ni kaj.
Bila sva pa lansko leto konec avgusta.Osebje prijazno, hrana odlična, sobe napram ostalim hotelom super….

Menda naj bi imeli bungalovi malce več prostora kot hotelske sobe.

Kdaj pa gresta? Lahko vprašam preko katere agencije in koliko vaju bo to prišlo?

lp Matej

Greva konec maja, preko agencije atlas airtours, cena bo pa 118.500 SIT na osebo. Koliko pa sta plačala vidva?

Urša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close