Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grčija-prehrana

Grčija-prehrana

Mene pa zanima ali se v Grčiji bolj splača vzeti polpenzion ali samo nočitev?
Hvala za odgovore.
LP

ne vem če se splača…ampak glede na to, da je hrana v grčiji zelo okusna, priporočam samo nočitev ali z zajtrkom…smo bili v hotelu s štirimi zvezdicami…pa ni blo neke izbire….

Nočitev z zajtrkom, ostalo pa gyrosi 🙂 Pa še vezan nisi na uro obroka v hotelu.

mi smo do sedaj še vedno imeli pol penzion in v hotelih 4* smo vedno naleteli na odlično kuhinjo, razen lani v porto-skala, ki je bil 3-4* kjer je bilo bolj tako-tako.
kosilo vedno jemo v restavracijah, nikoli pa ni bilo poceni. za kosilo je bilo meni dovolj samo solata, ali jogurt s sadjem, … za večerjo bi pa zneskovno kar naneslo.

Še nekaj me zanima.A ve kdo kateri hotel oziroma v bližini katerega hotela je v Grčiji(Krf,Zakintos,Rodos ali Kreta) peščena plaža(da ni mivke)?
LP

Mislim, da peščena plaža pomeni ravno mivko. Verjetno misliš takšno s kamenčki? Mislim, da se taki reče prodnata plaža. Na Rodosu je takšna Afandou beach, na vzhodni strani otoka, dolga nekaj km, voda kristalno čista, na plaži in v vodi kamenčki, tu in tam so postavljeni ležalniki z dežniki, vmes pa prazno. Sem bila lani junija in je bilo zelo malo ljudi. Zelo priporočam. Prav veliko hotelov pa tam okoli ni, mi smo se vozili z avtom. Če hočeš, ti pošljem kako slikco.

LP

ej, to bi zanimalo tudi mene, predvsem, kakšen je bil hotel? Je bilo primerno za otroke (3 leta) ter dovolj animacije za 14 letnika ( veliiiko športa?)
Hvala za odgovor!

Prosim,če mi lahko pošlješ slikce na: tina_kavcic@t-2.net
Sem pa mislila prodnata plaža ja.
LP

Kamnik, a je bilo tole vprašanje namenjeno meni? Ker hotel je bil na drugem koncu otoka kot plaža Afandou. Hotel Semiramis, tik ob mestu Rodos. Kar se mene tiče, je lokacija super, ker prideš peš v mesto in greš lahko zvečer malo pohajkovat okoli. Otrok pa nimam, pa tudi kakšne animacije v hotelu se ne spomnim. Je pa na Rodosu skoraj nujno vzet avto za par dni (če ravno ne misliš ležat ves dan na plaži). Lahko greš okoli otoka, se vmes ustaviš na kakšni plaži, si ogledaš trdnjavo Lindos, pa v notranjosti otoka dolino metuljev (lani junija jih sicer še ni bilo, kasneje jih je pa menda polno), pa neke vodne izvire, tudi v notranjosti, je prav prijeten sprehod… pa vmes, ko se voziš, mimogrede še kaj zanimivega najdeš.

Ali je bil mogoče kdo v Aparthotelu Orion na rodosu v mestu Faliraki?A je v redu?Kakšna je pa tam blizu plaža?
LP

MissRap – o tem hotelu sm se mau bolj razpisala na odklopovem forumu v temi RODOS – aparthotel Orion, tko da najbolj, da si tm mau več prebereš.
Drugač je pa ta hotel res super.

Nočitev (z zajtrkom) in rent-a-car vsaj za nekaj dni
Hrana je dobra in poceni, predvsem v tavernah so cene ugodne. Čez dan pa kak gyros al pa suvlaki.
Avto pa boste uporabili za oglede številnih naravnih in zgodovinskih znamenitosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close